Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Koktejl, který zničí tuk a sníží cholesterol

V tomto článku odhalíme návod a neuvěřitelný koktejl, který je skvělým domácím lékem na snížení hladiny cholesterolu a tuku. S pomocí toho nápravného domácího léku budete schopni stabilizovat hladinu cholesterolu a spálit i ten nejodolnější tuk, který se nachází v problémových partiích.

Správné přísady vám sníží vysokou hladinu cholesterolu

Tento nápoj je skutečně účinný a doporučují ho lékaři po celém světě. Ideální způsob, jak nenásilně snížit hladinu cholesterolu. Příprav je velmi jednoduchá a nepotřebujete žádné speciální přísady, znalosti nebo zařízení. Vše zvládnete doma.

Kromě toho, že se vám sníží hladina cholesterolu a tuku, získáte také živiny, vitamíny a minerály, které těle využije k svému provozu. Také je možné využít tento koktejl na uklidnění bolesti a zánětu.

Nyní se podívejme blíže na recept, složení a užívání přírodního léku.

Složení:

  • 450 gramů petržele
  • Tři organické citrony
  • prášek do pečiva
  • dva litry převařené vody

Postup je velmi jednoduchý a rychlý. Vezměte jedlou sodu a citrony, které neobsahují stopy pesticidů. Doporučujeme zakoupit organické citrony. Poté uvařte vodu a nechte ji vychladnout. Nakrájejte citrony na kousky a nasekejte petržel. Tyto ingredience, společně s jedlou sodou vložte do převařené vychlazené vody.

Směs uložte v ledničce. Po 24 hodinách přelijte koktejl do čisté skleněné láhve. Vypijte asi 100 ml tohoto nápoje každý den. Nebude to trvat dlouho a brzo pocítíte pozitivní účinky.

Tento přírodní lék sníží hladinu cholesterolu a nahromaděný tuk. Uvidíte, jak se vám uleví a budete se cítit lehčí a plní energie.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button