OstatníPéče o tělo

Masturbace pomáhá tělu a uvolňuje stres

Každý ví, že masturbace je zábavná. Málokdo si však uvědomuje, že je ideální i pro naše zdraví. Máme pro vás pár příkladů, kdy vám masturbace pomáhá a dokonce může vyléčit i řadu nemocí.

Masturbace je dobrá pro srdce

Výzkum provedený v Izraeli v roce 1976 na více, jak 100 ženách prokázal, že ženy, které jsou náchylné na srdeční onemocnění, měly méně orgasmů. To ovšem neznamená, že se vzdáte svého kardio cvičení.

Masturbace pomáhá proti akné

Oxytocin, který je vylučován během pohlavního styku nebo při masturbaci, snižuje hladinu kortisolu. Tento stresový hormon způsobuje, že naše pleť je červená a nafouklá. Kromě toho méně stresu značí lepší životní pohodu. Pravidelnou masturbací se tedy zbavíte nevzhledných pupínků a budete šťastnější.

Lepší a vydatnější spánek

Nemůžete usnout a pořád se v posteli převalujete? Pokud se příště ocitnete v této situaci, vyzkoušejte masturbaci. Orgasmus produkuje látku prolaktin, která má uspávací účinek. Kromě toho je orgasmus přírodní antidepresivum.

masturbace

Masturbace pomáhá pohlavním orgánům

Je velmi důležité, aby byly pravidelně užívány svaly pánevního dna. Důležité jsou především kontrakce ženského pohlavního orgánu, které udržují tělesné a sexuální funkce ve formě. Pravidelná masturbace prokrvuje všechny tyto důležitá místa a udržuje je v kondici.

S masturbací k dlouhověkosti

Kromě toho, že bude vaše pleť zářit, budete mít skvělou náladu a vaše srdce bude jako nové, budete žít déle. Je prokázané, že spokojený sexuální život (včetně masturbace) vede k dlouhověkosti. Nebojte si tedy dopřát malé potěšení, kdykoliv se vám zachce. Třeba se dožijete stovky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button