Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Hubněte během spánku pomocí domácího receptu

Dnes si představíme nápoj, který posílí váš metabolismus a pomůže vám zhubnout během spánku. Jednoduchý recept obsahuje tři přírodní složky, které jsou prospěšné našemu tělu. Nápoj urychlí váš metabolismus, spalování tuků a pomůže udržet vaši postavu krásně štíhlou. Jdeme na to.

Domácí lék na hubnutí

Na domácí lék budete potřebovat:

  • ½ lžičky skořice
  • 1 lžičku medu
  • 200 ml vody
  • citronovou šťávu

Přiveďte vodu k varu a přidejte skořici. Směs poduste zhruba po dobu 30 minut. Nechte vodu vychladnout a přidejte med. Následně směs vložte do lednice. Pro zlepšení účinků přidejte trochu citronové šťávy. Vypijte jeden šálek nápoje těsně předtím, než jdete spát. Po vypití nic nejezte. Nápoj by neměl být užíván během dne, jelikož je účinný pouze tehdy, když jste v klidu.

Nápoj je efektivní díky nutričnímu obsahu. Med je sladký nektar bohatý na mnoho důležitých vitamínů a minerálních látek, jako je vitamin B, fosfor, draslík, vápník, hořčík nebo sodík, který zlepší vaše trávení, zvýší hladinu energie, zrychlí váš metabolismus a pomůže vám zhubnout. Jedná se o nejlepší přírodní alternativu k cukru, která může být přidána do všeho na co si vzpomenete.

Skořice je zdravé sladké koření, které reguluju hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Zlepšuje krevní průtok a zabraňuje různým kardiovaskulárním poruchám. Také zklidňuje zažívací potíže a pomáhá spalovat přebytečný tuk v těle.

A nakonec citrony bohaté na mnoho prospěšných látek, jako je vitamín C, vápník, hořčík, draslík, kyselina citronová, bioflavonoidy, pektin, limonen a další. Všechny látky pomáhají zvyšovat váš imunitní systém a bojují proti infekcím.

Kromě toho vám citron pomůže zhubnout a ochrání vás před nachlazením nebo chřipce. Dále zmírňuje zánětlivé stavy, je skvělou prevencí zažívacích problémů a rakoviny žaludku.

Začněte s pitím tohoto skvělého nápoje ještě dnes a budete silní a plní energie během prvních doušků.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button