Návod

Vyzkoušejte nový trend ve vztazích. Schůzka odevzdání vám dá možnost prožít zcela nová dobrodružství

Stereotyp dřív nebo později dostihne každý vztah. A nezáleží na tom, zda jste sezdaní nebo žijete na „psí knížku“, zda máte děti, nebo ne, zda oba pracujete na plný úvazek či nikoliv. Je ale pravda, že věci jako neustálá péče o děti, stres v práci a další faktory ještě zhoršují šanci, že si s partnerem vyrazíte jen tak ve dvou jako za starých časů.

Jenže i když víte, že byste měli, už jednoduše nemáte energii, anebo ani chuť. S partnerem jste se od sebe vzdálili a bojíte se, že už si ani nebudete mít co říci. Kdy ale jindy začít na vztahu pracovat než právě teď?

V dnešním moderním světě se ženy neztratí. Stojí za obchodními úspěchy, vychovávají potomky, udržují domov čistý a v chodu. To si na nich ale vybírá velkou daň. Jsou unavené, bez jiskry a energie a samozřejmě i bez chuti na jakékoliv milostné radovánky. Psychologové a sexuologové nyní navrhují zcela nový koncept schůzek, který může pomoci právě vztahům, ve kterých je žena konstantě vyčerpaná a muž konstantě znuděný.

Nechte se vést

Nový trend tzv. schůzek odevzdání nahrává totiž oběma pohlavím. Ženy konečně dostanou možnost vypnout a užívat si relaxace a pohodlí a muži mají možnost realizovat se a vytvořit něco nového a kreativního.

Jak to celé vlastně probíhá? Představte si, že vám od přítele nebo manžela přijde textová zpráva „Dnes v 18 hodin si spolu vyrazíme“. Nic víc, nic méně. Vy nevíte, kam jdete, ani netušíte, co si máte obléci. Partner totiž všechno zařídí za vás. Tak přesně takto vypadá schůzka odevzdání. Zdá se vám to už teď vzrušující? Výborně, první krok je splněn!

Vy, jako žena, o ničem nerozhodujete, nic neplatíte, nic neřešíte. Vaším úkolem je pouze neprotestovat a s otevřeností přijímat vše, co si pro vás partner připravil. A to samozřejmě znamená i to, že ne vše se vám musí úplně líbit nebo byste si to sama zvolila. To je ale zároveň rizikem i vzrušením tohoto typu schůzek. Muž vybírá oblečení, šperky a dokonce i spodní prádlo! Má na starosti dopravu a peníze. Vydat se poprvé vstříc takovému dobrodružství může být pro mnohé typy žen dost nekomfortní. Zvlášť pokud jsou zvyklé mít ve svých životech všechno naplánované, zorganizované a stoprocentně pod kontrolou.

Nová dobrodružství a zážitky

Setkání tohoto typu narušuje hravým způsobem rutinní život, a tím probouzí váš vztah. Muž má také příležitost ke kreativitě a prostor pro překvapení. Co a jak vám nachystá, vás může okouzlit. A netvrďte, že zrovna ten váš muž nic kloudného nevymyslí – vždyť vás kdysi dokázal svést natolik, že jste svolila se za něj provdat nebo s ním mít děti. Není důvod, proč by něco podobného nezvládl i dnes. Od vašeho partnera se očekává určitá míra kreativity. Jít do restaurace umí každý, ale překvapit nějakým skutečně nekonvenčním zážitkem, který nutně ani nemusí být drahý, chce už trochu snahy a fantazie.

Ale nejde samozřejmě jen o výsadu žen. V dnešním světě, kdy se hranice mezi mužským a ženským světem stírají, muž určitě ocení, když ho občas unese jeho žena. Role si můžete libovolně měnit podle toho, jak budete zrovna chtít.

Podle sexuologů je právě vzrušení mimo ložnici jistou cestou k tomu, aby se ozvláštnil život i pod peřinou. Pokud vám tedy v partnerském životě chybí milostná jiskra, je možná tohle ta nejlepší cesta, aby vaše vášeň opět vzplanula. A co si budeme povídat, právě nuda v posteli je častým důvodem, proč spolu lidé i po dlouhodobých a spokojených vztazích jednoho dne skončí. Fyzický rozměr vztahu je totiž důležitý i v pozdějších fázích života. Proč tedy nezkusit tento nový trend, který dává vašemu vztahu šanci nově se nadechnout?

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Jana H.

Zajímám se o sport, cestování a zdravý životní styl. Baví mě zjišťovat novinky ze světa alternativních metod ve zdravotnictví i kosmetickém průmyslu a ráda se o tyto tipy dělím i s dalšími čtenáři.

Podobné články

Jeden komentář

  1. Kdybych měl své ženě vybrat oblečení, šperky, kabelku a pod., tak ji stoprocentně naprdnu ještě dříve, než na nějakou akci vyrazíme. A co dokáže naštvaná otravující se ženská dokázat, snad ani nemusím rozvádět.

Back to top button