Péče o těloPřírodní léčba

Vypadávají vám vlasy a trápí vás lámavost nehtů? Vyzkoušejte tohle přírodní řešení

Problémy s nadledvinkami může ovlivnit stav vašich nehtů, vlasů a kvalitu spánku. Nadledviny jsou endokrinní žlázy umístěné těsně nad ledvinami. Tyto žlázy produkují hormony, jako adrenalin, kortizol a aldosteron, které udržují krevní tlak pod kontrolou, zvyšují metabolismus a posilují imunitní systém.

Méně hormonů znamená více problémů

Jsou-li tyto hormony uvolněny, vaše tělo se lépe vypořádá se stresem, který je častým zdrojem vážných zdravotních problémů. Pokud je funkce nadledvin narušena, má to za následek snížený počet hormonů, což značí problém. Naštěstí to lze vyřešit pomocí jednoduchého přírodního prostředku, který si následně ukážeme. Co budete potřebovat:

  • organický med
  • petrželovou nať
  • zázvor
  • brazilské ořechy
  • rozinky

Smíchejte brazilské ořechy a petrželovou nať v mixéru, přidejte rozinky, zázvor a med. Opět důkladně rozmixujte. Směs přeneste do nádoby a ráno na lačný žaludek si dopřejte 2 lžičky. Pro dosažení co nejlepších výsledků doporučujeme užívat lék 2-3 krát týdně.

Ve velmi krátké době začnete spát lépe, vaše vlasy a nehty budou zdravější a celkově se zlepší váš zdravotní stav.

zdroj

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button