Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Smíchejte zázvor, kokosové mléko a kurkumu a nechte se překvapit co se stane

Říká se, že více než 100 milionů obyvatel USA má problémy s trávením, jako je nadýmání, pálení žáhy, zácpa, plynatost a další problémy, které signalizují nějaké problémy uvnitř traktu. Naštěstí existuje pomoc v podobě přírodního řešení.

Dopřejte si mléko s kurkumou

V tomto článku si představíme úžasný nápoj, který je ideální konzumovat před spaním. Snižuje zánět a základní složky jsou kurkuma a kokos. Díky tomuto nápoji se zlepší vaše trávení a ustoupí pálení žáhy.

Kurkuma je aktivní složka, která pomáhá v močovém měchýři a díky tomu probíhá lepší trávení. Kurkuma dále snižuje plynatost a zabraňuje dalšímu nadýmání. Zázvor bývá používán pro trávení již celá staletí a kromě toho snižuje chuť k jídlu, pomáhá při nevolnosti a bolesti.

Mléko z kokosu je dobré proti zácpě a zároveň má spousty vitamínu a vlákniny. V 1 šálku mléka získáte až 5 gramů vlákniny a všechny výhody, které jsou s tímto spojené. Také ledviny a močové cesty jsou pročištěny kokosovým mlékem.

Další složkou je surový med, který má více jak 5000 enzymů a jeden z nich je amyláza, enzym pro štěpení sacharidů. Tento přírodní enzym snižuje tlak na tělo a pomáhá lépe štěpit potravu.

Jak si vyrobit přírodní nápoj na trávení

K výrobě budete potřebovat:

  • 1 lžičku kurkumy
  • 2 šálky kokosového mléka
  • 1 kořen zázvoru nebo 1 lžičku zázvorového prášku
  • 1 lžicí medu
  • ¼ lžičku černého pepře

Ve velké misce smíchejte všechny složky, ale med nechte nakonec. Vše dobře promíchejte a vložte do hrnce. Nechte chvíli povařit na mírném ohni, zhruba pět minut. Potom nechte směs trochu vychladnout a nakonec přidejte med.

Snadná příprava a během pár vteřin máte přírodní lék na všechny problémy se žaludkem a trávením. Doporučujeme tento nápoj konzumovat před spaním, pro co nejlepší účinky.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button