OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Pijte dvakrát denně tento nápoj o odstranění kyseliny močové

Detoxikace je skvělou metodou, jak obnovit lidské tělo, jak zlepšit celkově vaše zdraví. Co však dělat, když se v těle objevuje kyselina močová? Můžete sáhnout po přírodním nápoji, který, s vhodnou kombinaci přísad, pomůže odstranit kyselinu močovou z těla dřív, než se začne krystalizovat ve vašich kloubech a stane se bolestivou.

Kyselina močová v lidském těle

Kyselina močová je chemická látka, která vzniká, když tělo rozkládá látky nazývané puriny. Pocházejí z některých potravin a nápojů jako sušené fazole, hrách, ančovičky, makrely a pivo. Běžně se člověk nemusí bát, že v těle bude mít příliš mnoho kyseliny močové, protože ledviny je vyloučí. Komplikace se objevují ve chvíli, kdy ledviny nejsou schopné eliminovat kyselinu močovou z těla a vytvářejí krystalické formace. Ukládají se zejména okolo kloubů, nejčastěji v menších kostech nohou.

Přírodní odstranění

Abyste se vůbec vyhnuli jakýmkoliv problémům, je dobré denně pít dostatečné množství vody. Díky tomu zajistíte hydratování celého těla a udržíte ledviny zdravé. Má-li vaše tělo stále nadbytek kyseliny močové je nutno s tím něco dělat. Můžete si připravit detoxikační nápoj, který vám pomůže. Je čistě přírodní, doma jej vyrobíte během chvíle. Celer, zázvor, okurka ananas a citron skvěle pomohou v detoxikaci. Jak si tento jednoduchý nápoj připravit?

Ingredience:

  • 2 kousky celeru
  • 1 oloupaný citron (zachovejte na něm co nejvíc bílé dužiny)
  • 1 kousek zázvoru
  • 1 šálek ananasu
  • 1 střední okurka

Postup:

Rozkrájejte všechny ingredience na menší kousky. Dejte do odšťavňovače a připravte z něj skvělý nápoj. Pro dosažení nejlepších výsledků konzumujte tento detoxikační nápoj dvakrát denně. Díky tomu odstraníte kyselinu močovou a zlepší se váš celkový zdravotní stav. Doporučujeme konzumovat tento detoxikační nápoj vždycky čerstvý.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button