Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Máte vysoký krevní tlak? Díky této směsi s ním zatočíte!

Zhruba 75 milionů dospělých v Americe má v současnosti problémy s vysokým krevním tlakem. A při tak vysokém počtu to je jeden ze tří dospělých Američanů. Vysoký krevní tlak má vliv na infarkt, srdeční selhání či na onemocnění ledvin. Vysoký krevní tlak je zodpovědný za přibližně tisíc úmrtí denně.

Problémy s vysokým tlakem

Statistiky jsou ohromující. Napadá vás, co proti tomu dělat? Nedávno objevila mladá žena tajný recept své babičky. Ve věku 85 let se její babička nikdy nesetkala s vysokým krevním tlakem ani s vysokým cholesterolem. Existují některé známé příčiny, kterým se člověk může vyhnout (obezita, nezdravá strana) a zároveň můžete tuto směs využívat dvakrát denně a zajistit si tak skvělé zdraví.

Účinný recept

Jde o velmi účinný recept, který původně použili Amišové. Tato směs je skvělá a to díky silným přírodním surovinám. Jednoduše je najdete v obchodech s potravinami. Tento lék obsahuje několik potřebných živin pro lidské tělo, prospívá srdci, snižuje hladinu cholesterolu a snižuje také vysoký krevní tlak. Jak se tento lék dá připravit?

Ingredience:

  • 1 lžíce organické citronové šťávy
  • 1 lžíce syrového organického medu
  • 1 stroužek nastrouhaného česneku
  • 1 kus strouhaného zázvoru
  • 1 lžíce organického jablečného octa

Postup:

Vezměte všechny ingredience a dejte do mixéru. Pořádně smíchejte a to až do doby, než bude směs hladká a konzistentní. Umístěte směs do ledničky, kde jí nechejte asi 3 – 5 dní. Konzumujte tento lék po jedné lžíci a to 2 – 3 krát denně před každým jídlem.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button