Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Německý lék, který pomůže čistit tepny, snížit hladinu cholesterolu a zlepšit imunitní systém

Často mají lidé problémy s cholesterolem, oslabeným imunitním systémem a hlavně s ucpanými tepnami. A ucpané tepny mnohdy končí chirurgickým zásahem. Dají se ucpané tepny řešit i jinak, než chirurgickým zákrokem? Či existují potraviny, které jsou vhodné pro lidské srdce?

Ateroskleróza

V první řadě je nutno přestat dělat věci, které vedou k ateroskleróze. To totiž není dílem náhody nebo štěstěny. Tepny se ucpávají kvůli několika různým faktorům. Jde například o špatný životní styl, jehož součástí jsou špatné stravovací návyky, konzumace tučných jídel, potravin s vysokým obsahem cukru. Tyto faktory brání tepnám ve správné funkci. Tento článek přináší tradiční německý lék, který je možno využít při mnoha různých onemocnění. Například při infekci, chřipce, nachlazení, únavě, ale také při snaze zlepšit svůj imunitní systém, snížit hladinu cholesterolu nebo snížit hladinu triglyceridů. Jde o velmi dobrý lék v případě cévních přetížení a ledvinových kamenů. Příprava léku je velmi jednoduchá, levná a rychlá!

Ingredience:

  • 4 organické citróny
  • 2 lžíce prášku z organického zázvoru
  • 2 stroužky organického česneku
  • 2 litry čištěné vody

Postup:

Ze všeho nejdřív pečlivě omyjte citróny a nakrájejte na plátky. Oloupejte česnek a dejte jej do mixéru spolu s citróny a zázvorem. Zapněte mixér a vše smíchejte do homogenní směsi. Pokud vám nesedí chuť, můžete si na zjemnění přidat trochu medu. Přidejte směs k vodě a za častého míchání vařte. Jakmile lék dojde k varu, stáhněte ze sporáku a nechte vychladnout. Uložte do sklenice nebo do láhve.

Jak konzumovat?

Na začátku doporučujeme menší dávku, tedy 2 – 3 polévkové lžíce před každým jídlem. Pokud je vámi tento lék dobře snášen, můžete pomalu zvyšovat dávku. Maximální dávka tohoto léku je 50 mililitrů před každým jídlem. Lék můžete brát maximálně 40 dnů. Výsledky se objevují velmi brzy, dokonce po prvních třech týdnech používání léku. Budete se cítit energičtější, zlepší se váš celkový zdravotní stav.

Jde o směs, která má silné kardiotonické účinky. To přináší léčivá síla citrónu, česneku a zázvoru. Česnek zlepšuje funkci srdce, snižuje koncentraci špatného cholesterolu (LDL) a naopak zvyšuje dobrý cholesterol (HDL). Citrón má na tělo alkalické účinky, může snižovat hladinu srdečního zánětu, což je rizikový faktor pro srdeční onemocnění. Antioxidanty z citrónu chrání srdce před oxidačním stresem.

Jde-li o zázvor, ten zase přispívá ke snížení hladiny špatného cholesterolu a tím zabraňuje tvorbě krevních sraženin a to zejména také v kombinaci s jinými super potravinami, například s česnekem. Srdeční choroby jsou zabijákem číslo jedna v Americe. Dobrou zprávou je, že si pomůžete tím, že uděláte ve svém životě nějaké změny. Změňte svůj životní styl, včetně konzumace čerstvých, netučných potravin. K tomu přidejte pravidelnou fyzickou aktivitu, odpočinek. To vše v kombinaci s tímto jednoduchým nápojem může snížit pravděpodobnost vzniku onemocnění srdce a tepny se přirozeně pročistí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button