Spolupráce

Už máte dárek pro rodiče?

Vybírat dárky pro rodiče patří k těm nejnáročnějším úkolům. A je úplně jedno, jestli se blíží svátek, narozeniny nebo výročí jejich svatby, vždy chceme být originální. Chceme dárek, který jim udělá radost, překvapí je a budou na něj ještě dlouho vzpomínat. Tím pádem kuchyňské náčiní ani dárkové koše náš problém nevyřeší. A nebo ano?

Dárkové koše trochu jinak

Co když se na dárkové koše podíváme trochu jinak? Nemusí mít totiž vůbec podobu papírové krabice obalené průhledným celofánem a převázané stužkou. A už vůbec obsah do nich vložený nemusí být obyčejný, nudný a všední. E-shop Manboxeo.cz se na dárky podíval trochu jinak a přišel s unikátním řešením – dřevěné dárkové bedny s páčidlem a luxusní dárkové truhly se zámečkem a s pilkou. A proč by zrovna tohle měl být skvělý dárek pro rodiče?

Především je čeká velké překvapení. Na první pohled nebudou tušit, co dárkové balení ukrývá. Dárkové bedny a truhly jsou velice kvalitní a ručně vyráběné, navíc na ně můžete přidat fotografie, 3D čísla nebo motivy, takže pro ně budou hezkou a milou vzpomínkou. Způsob, jakým se dárky otevírají, je navíc zcela unikátní a velmi zábavný.

Dárkové bedny s páčidlem

Říkáte si, proč je k bednám přiložené to páčidlo? Protože jsou důkladně zatlučené a obsah si musí obdarovaný “zasloužit” vypáčením víka. Takové stylové dárkové balení je velmi vhodné pro muže, kteří si s nářadím rozumí a dokáží tak svou sílu. Bohatý obsah můžete vybírat hned z několika oblastí. Dárková bedna Manboxeo pro pivaře nabídne světové pivní speciály a něco dobrého na zub.

Dárkový box s páčidlem pro gurmána zase zprostředkuje neobyčejný chuťový zážitek v podobě poctivých regionálních produktů. Bedna pro muže s rumem Diplomatico je zase vhodná pro milovníky ostřejšího pití. A pro ty, kdo mají rádi ostré a pálivé chutě, je připravený box pro muže s chilli, kde kromě omáček najdou i pekelně ostrou čokoládu nebo pálivé cucavé bonbony.

Ať už budete přemýšlet nad dárky pro rodiče nebo dárky pro prarodiče, na vašem seznamu by rozhodně neměly chybět originální dárkové bedny Manboxeo.

zdroj: manboxeo.cz

Dárkové truhly s pilkou a se zámečkem

Dárkové truhly Damboxeo nejsou zatlučené, ale zamčené na číselný zámek. Je to výborný dárek pro ženy, protože ty většinou rády luští různé hádanky a rébusy. K truhle je přiložená indicie, ze které lze kód zámku vyluštit. Pokud luštění selže nebo luštitelka nenajde dost trpělivosti, může zámek ještě přeřezat přiloženou pilkou. Co se týče obsahu, i zde je výběr opravdu široký.

Například dárková truhla s Baileys a dalšími kávovými dobrotami určitě udělá velkou radost. Truhla Damboxeo se zámečkem pro kafařku nabídne prémiovou zrnkovou kávu, kávovou čokoládu a kávová zrna obalená v čokoládě a kakaovém prášku. Ženy určitě uvítají také dárkovou truhlu s kosmetikou, kde najdou tu nejlepší přírodní kosmetiku na pleť, vlasy i tělo.

Budou slavit výročí?

Tyto dárky se výborně hodí jako dárky pro rodiče nebo dárky pro prarodiče k narozeninám. Určitě zde vyberete i dárek k výročí svatby pro rodiče – co třeba prémiovou dárkovou truhlu Damboxeo se zámečkem a s pilkou s kvalitním moravským vínem a specialitami v podobě džemu s portským vínem nebo čokoládového koláče?

Velmi vhodný dárek bude i bedna Manboxeo s páčidlem s Proseccem, ze které si rodiče kromě lahve vypáčí také luxusní pralinky, sušenky s mandlemi a křupavé sýrové vafle. A pokud si rodiče rádi na něčem smlsnou, okouzlíte je určitě dárkovou truhlou Damboxeo plnou kvalitní čokolády přímo od německých mistrů. Na e-shopu Manboxeo.cz na vás čeká více než 200 smysluplných obsahů pro všechny příležitosti.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button