Péče o těloPřírodní léčba

Všechny póry zmizí z kůže a to za 3 dny

Póry jsou malé otvory na kůži a ty dýchají. Pouhým okem jsou prakticky neviditelné, ale mohou růst. Zvětšené póry vypadají opravdu nepříjemně a mohou zničit váš vzhled. Proto je nutností tento problém řešit co možná nejdříve. Existuje však mnoho způsobů léčby, díky kterým se mohou póry zmenšit. Tyto problémy je možno řešit a to jednoduše a přirozeně.

Proveďte tyto tři kroky po dobu tří dnů a zjistíte, co se stane s vaší kůží:

Krok 1 – Toner z jablečného octa

Ingredience:

  • 5 lžic organického jablečného octa
  • 2 šálky vody

Postup:

Vezměte obě ingredience, dejte je do lahvičky, zavřete a důkladně protřepejte. Následně si pleť umyjte jednoduchým mýdlem a tuto směs rozstříkejte po celé tváři. Nechejte uschnout a aplikujte zvlhčovač s kokosovým olejem.

Proč pomáhá:

Jablečný ocet je skvělý pro utažení všech kožních pórů. Zároveň umí stabilizovat pH pokožky a bojuje proti všem infekcím kůže.

Krok 2 – Maska z vajec

Ingredience:

  • 1 vaječný bílek
  • 2 lžíce ovesných vloček
  • 2 lžíce organické, čerstvě vymačkané citrónové šťávy

Postup:

Ingredience dejte do misky a míchejte do doby, než vznikne homogenní směs. Následně tuto směs aplikujte na obličej a nechejte působit půl hodinky. Následně masku smyjte z pleti.

Proč pomáhá:

Může se to zdát neobvyklé, ovšem pro pokožku je vejce velmi prospěšné. Vaječný bílek obsahuje dvě důležité složky, kolagen a bílkoviny, které mohou přinést pozitivní výsledky a to všem, kteří bojují proti jakémukoliv typu zánětu pokožky. Pomáhá také na vrásky. Ve vaječném bílku najdete proteiny, které pomáhají pokožku zlepšit, udržet elasticitu, což snižuje výskyt vrásek.

Krok 3 – Aloe Vera hydratační krém

Ingredience:

  • Organický gel z Aloe vera

Postup:

Aplikujte gel z Aloe vera na obličej a nechejte přes noc působit. Ráno po probuzení umyjte tvář.

Proč pomáhá:

Některé výzkumy zjistili, že použití aloe vera gelu může zpomalit stárnutí pokožky. V jedné studii bylo 30 žen starších 45 let a bylo prokázáno, že aplikace gelu zvyšuje tvorbu kolagenu a zlepšuje elasticitu pokožky a to během 90 dní. Nebude udržovat jen dobře zvlhčenou pokožku, ale také jí pomáhá zpevnit. Gel také může vyživit a čistit pokožku. Odstraňuje také nečistoty a maz z ucpaných pórů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button