Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Odstraňte 30 kilogramů toxinů z vašeho tlustého střeva s pomocí těchto dvou přísad

Vylučování parazitů, hlenů a usazenin může předcházet a léčit řadu zdravotních problémů. Vaše střevo zpracovává poměrně velké množství tekutin a potravin. Ty se mohou kvůli špatným pohybům střev nakonec hromadit a to právě ve střevech. Tento toxický odpad může způsobit zánět a je hlavní příčinou mnoha zdravotních problémů. Tento toxický odpad, pokud ve střevech zůstává, pomaličku kontaminuje vaši krev, což způsobuje poškození vašeho těla.

Toxiny a nemoci

Že vaše střevo není čisté poznáte například díky časté zácpě, narušenému metabolismu, cukrovce, cholesterolu, nadměrnému či nedostatečnému přírůstku hmotnosti, onemocnění ledvin a jater, problémy se sluchem, zrakem, problémy s pokožkou, s vlasy, nehty. Samozřejmě se mohou objevovat další nemoci, od artritidy po rakovinu.

Vyčistěte své střevo přirozeně

Mnoho lidí si uvědomuje, že je důležité udržet střevo zdravé a odstranit z něj toxický odpad. Zároveň také vědí, že nejjednodušší metodou je využít klystýry. Tato metoda však vyčistí jen malou část tlustého střeva, asi 40 – 50 centimetrů z celkové délky sedm metrů. Tyto metody mohou být drahé a invazivní, mohou narušit rovnováhu vzácné mikroflóry.

Jednoduchá metoda

Stačí sáhnout po přírodních produktech a získáte skvělý čistič vašich střev. Jednoduše stačí konzumovat 1 – 3 lžíce organické drti z lněného semínka. Všechny výše uvedené problémy by se mohly zlepšit a vaše střevo bude hladké a čisté a to během třech týdnů. Jak tuto jednoduchou léčbu provést a tlusté střevo vyčistit?

  1. týden: 1 polévková lžíce drti z lněného semínka a 100ml kefíru
  2. týden: 2 polévkové lžíce drti z lněného semínka a 100ml kefíru
  3. týden: 3 polévkové lžíce drti z lněného semínka a 150ml kefíru

Tuto směs si dejte místo snídaně a dbejte na to, abyste během dne vypili 2 litry vody. Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete popíjet medovou vodu. Tento jednoduchý a velmi účinný recept umí vyléčit střeva, odstranit z nich hleny, parazity a podobně. Využívejte tento lék k očištění tlustého střeva, pomůžete také zachovávat ve střevech mikroflóru.

Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete jednou či dvakrát ročně své střevo ošetřovat touto třítýdenní metodou. Zajistíte tak pravidelný pohyb vašich střev.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button