Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Trápí vás hemeroidy? Vyzkoušejte přírodní lék, který doporučují i lékaři!

Hemeroidy jsou velmi nepříjemné onemocnění. Nejčastějšími příznaky bývá bezbolestné krvácení při pohybu střev. To může způsobovat jasně červenou krev, podráždění, otoky nebo svědění konečníku. Někdy mohou vznikat drobné nebo citlivé či dokonce bolestivé boule v oblasti řitního otvoru. Pokud vás trápí hemeroidy, automaticky jdete k doktorovi. Můžete však vyzkoušet domácí léčbu.

hemeroidy

Přírodní způsob

Jde o jednoduchý a přírodní způsob, jak se zbavit hemeroidů. Nepoužíváte žádné farmaka, pouze přírodní složky. K léčbě hemeroidů stačí používat brambory. To ony pomohou odstranit přebytečné kapaliny z povrchu kůže. Jde o velkou výhodu, objeví-li se krvácení hemeroidů.

Vyzkoušejte lék z brambor

Bramborová zubní pasta vám pomůže danou oblast rychle vysušit, zastavit krvácení a zahájit hojení ran. Vše, co musíte udělat je, že brambory nastrouháte a vytvoříte hladkou pastu. Tuto pastu nanesete na oblast anální oblasti a počkáte, dokud nezaschne. Vyzkoušejte tento jednoduchý lék, který je velmi účinný.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button