Jídlo a stravováníPéče o tělo

Snadný a zdravý způsob, jak zhubnout 5 kg za 10 dní

Nejúčinnější způsob, jak zhubnout je držet dietu a pravidelně cvičit. Najdou se však jedinci, kteří zastávají názor, že ani jedno není potřeba. Věří, že si v klidu udrží štíhlou postavu a zhubnou bez cvičení a držení diety. Níže vám přinášíme metodu, která může být velmi efektivní.

V dopoledních hodinách vypijte více, jak půl litru vody

Tato metoda funguje na vysokém příjmu tekutin. V dopoledních hodinách je zapotřebí vypít 0,3 až 0,6 litru vody. To vše hned po probuzení a každé ráno. Vedle postele si dejte láhev a nikdy nezapomenete vše vypít hned po probuzení. Také doporučujeme přidat do vody nějaké ovoce či zeleninu. Tímto způsobem získáte vynikající detoxikační nápoj plný antioxidantů z ovoce.

Další věc, kterou je nutné udělat je vypít dalších 0,25 až 0,5 l před snídaní, a to zhruba hodinu poté, co se probudíte. Pokud patříte mezi milovníky čaje nebo kávy, za každý šálek si naordinujte zhruba 0,2 až 0,4 l vody.

Před obědem vypijte 0,25 až 0,5 litru vody

vodaBěhem oběda bude voda váš aperitiv. Zhruba dvacet minut před hlavním jídlem vypijte 0,25 až 0,5 litru vody. Voda pomůže zaplnit žaludek a vy nebudete mít takovou chuť k jídlu. Navíc budete dostatečně hydratovaní a plní energie.

Před spaním si dopřejte 0,3 až 0,6 litru vody

Před ulehnutím do postele vypijte zhruba 0,3 až 0,6 litru vody. Někomu možná bude tento způsob hubnutí a pití vody připadat poněkud nudný. Nicméně sami poznáte po nějakém čase, jak se zlepší vaše zdraví a váha půjde dolů.

Proč je tato metoda tak užitečná?

Tato metoda je velmi jednoduchá, protože jediná věc, kterou musíte udělat je zvýšit svůj příjem tekutin. Mnoho lidí tento postup vyzkoušelo a nemůže si ho vynachválit.

Velká spotřeba vody pomáhá funkci jater, které pak lépe spalují tuky a převádí je na energii. Navíc dostatek tekutin napomáhá správné funkci ledvin. Samozřejmě, že se zvýšeným příjmem tekutin, budete častěji chodit na toaletu. I na tohle si tělo velmi rychle zvykne, protože močový měchýř dokáže pojmout více tekutin v průběhu času.

Tato dieta je velmi jednoduchá, účinná a levná. Uvidíte sami, jak rychle se vám změní váš životní styl.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button