Péče o těloPřírodní léčba

Přírodní lék, který pomůže vyčistit vaše plíce – skvělé pro kuřáky!

Kouření je zdraví škodlivé a velmi nebezpečné, má vliv na celé vaše tělo, plíce, pohyb, výdrž, zdraví a podobně. Jde o velmi nebezpečný zlozvyk, který nejen stojí hodně peněz, ale také má vliv na lidské zdraví. I když se mnoho lidí snaží s tímto zlozvykem přestat, ne vždycky to jde jednoduše, je těžké s ním bojovat. Kouříte-li velmi dlouho, pak se může objevovat charakteristický kašel. U některých kuřáků se dokonce postupem času může vyvíjet bronchitida.

Co je dobré vědět

Kouření je nebezpečné a jste-li kuřáci, pak je pravděpodobné, že vaše plíce budou plné dehtu. Někteří lidé mohou pociťovat bolesti na hrudi a mohou se tak zablokovat. Je tak narušená rovnováha buněk v plicích, což může přispívat k rozvoji karcinogenních buněk v plicích, ústech a krku.

Abyste tomuto předešli, je nutno plíce vyčistit, odstranit od dehtu a toxinů. Můžete jíst pravidelně určité potraviny, které mají schopnost vyčistit plíce. Takovéto čištění plic vám pomůže lépe dýchat, snižuje se infekce a také se snižuje riziko vzniku rakoviny. Měli byste tedy tyto potraviny konzumovat.

Přírodní lék

Tento přírodní lék obsahuje 4 hlavní složky, které při čištění plic pomáhají. Jaké jednotlivé účinky tyto složky mají?

Zázvor – jde o koření, které má schopnost odstranit hleny ve vašich plicích. Zázvor je taky známý pro své různé léčebné vlastnosti; může eliminovat toxiny z dýchacích cest.

Cibule – pomáhá vyhýbat se problémům s dýcháním, může pomoci také bránit rakovině, působí preventivně.

Kurkuma – je jedním z nejzdravějších koření, bohatá na kurkumin, omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Jde o koření, které umí velmi účinně bojovat proti bakteriím, virům a také proti rakovině.

Ingredience:

  • 1 kg cibule
  • malý kořen oloupaného zázvoru
  • 1 l vody
  • 400 g medu

Postup:

Do 1 litru vody přidejte med a další ingredience. Tuto směs nalijte do hrnce a přidejte do varu. Stáhněte plamen na minimum a vařte, dokud se obsah hrnce nesníží o polovinu. Poté tuto směs udržujte v nádobě, dokud se nezchladí. Směs můžete uchovávat zavřenou v chladničce.

Jak konzumovat?

Vezměte každé ráno na lačný žaludek 2 polévkové lžíce této směsi. Následně udělejte to samé ve večerních hodinách a to opět na lačný žaludek, před jídlem. Uvidíte, jak skvělé účinky tento nápoj má.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button