Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento skvělý nápoj pomáhá snižovat krevní tlak

Vysoký krevní tlak je onemocnění, které výrazně ovlivňuje vaše zdraví a váš život. Má vliv na celé vaše tělo, ovlivňuje kardiovaskulární systém, zvyšuje riziko onemocnění cév, srdce nebo dokonce může mít za následek smrt vlivem srdečního infarktu či mozkové mrtvice. Hypertenze, neboli vysoký krevní tlak, je tak skutečně vážné onemocnění, které mnoho lidí podceňuje nebo mu nevěnuje vůbec žádnou důležitost.

Lék z přírody

Na vysoký krevní tlak se obvykle předepisují tabletky, které jej pomohou snížit a vyvarují vás všem rizikům. Tyto léky ale mohou mít vedlejší účinky, obsahují chemické látky – to ne vždy tělu prospívá. Je možno sáhnout po přírodním léku. Jestliže trpíte některými kardiovaskulárními problémy a trpíte navíc i vysokým krevním tlakem, pak je tato šťáva velmi dobrou alternativou, která vám pomůže snižovat krevní tlak a to bez konzumace léků. Všechny ingredience kombinují silnou synergii, jež vám pomůže snížit a normalizovat krevní tlak a zlepší krevní oběh.

Studie, která byla provedená v Londýně na Queen Mary University, ukázala, že denní konzumace šťávy z červené řepy je vynikajícím řešením pro všechny lidi, kteří trpí vysokým krevním tlakem. Červená řepa je bohatá na dusičnany, chemikálie nezbytné pro lidi, kteří chtějí podpořit a zlepšit své kardiovaskulární zdraví. Tělo přeměňuje dusičnany na oxid dusnatý, plyn, který uvolňuje stěny cév a snižuje krevní tlak.

Červená řepa je lékem

Když zkombinujete červenou řepu s některými dalšími přísadami, které regulují krevní tlak (například citronová šťáva, zázvor a podobně), dodávají ještě silnější potenciál tomuto zdravému nápoji. Ten poté působí na váš vysoký krevní tlak a pomáhá jej snižovat, což také minimalizuje riziko různých nemocí, které může vysoký krevní tlak vyvolávat.

Stačí tak přidat jablko nebo mrkev; zabráníte zvýšenému krevnímu tlaku a snížíte významně riziko srdečního záchvatu. Celé tělo budete detoxikovat, ikdyž na začátku se mohou objevovat nevolnosti či bolesti hlavy. Kvůli detoxikaci jde o dočasnou reakci. Budete-li popíjet tento skvělý nápoj denně, pak udržíte krevní tlak pod kontrolou. Jak si tento recept připravit?

Ingredience:

  • 2 kusy řepy
  • 1 jablko
  • 1 mrkev
  • ½ citronu
  • 1 lžíce nastrouhaného zázvoru nebo zázvorového prášku

Postup:

Nachystejte si odšťavňovač a do něj dejte všechny ingredience. Nechejte pečlivě zpracovat a následně konzumujte tento nápoj na denní bázi, nejlépe ihned po přípravě. Uvidíte, že po čase se vám sníží vysoký krevní tlak a budete se cítit mnohem lépe.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button