DetoxikacePřírodní léčba

Chcete odstranit kyselinu močovou z kloubů? Máme návod!

Kyselina močová v kloubech je nepříjemná pro každého. Může způsobovat bolesti kloubů nebo také dnu. V konečném důsledku může kyselina močová v kloubech způsobovat problémy s chůzí a pohybem obecně. Chcete se jí zbavit přirozeně? Vyzkoušejte tento jednoduchý nápoj!

Co budete potřebovat:

  • 1 střední okurka
  • 2 stonky celeru
  • ½ citronu
  • Kus kořene zázvoru nebo 1 PL zázvoru v prášku

Jak postupovat:

Ze všeho nejdřív omyjte, očistěte a ujistěte se, že na nich neulpívají žádné nečistoty. Okurku s celerem nakrájejte na menší kousky a citron překrojte na dva kusy.

Vytáhněte kořen zázvoru a přidejte. Vše smíchejte, dejte do odšťavňovače a zapněte. Tento nápoj popíjejte jednou nebo dvakrát denně, dokud neuvidíte výsledky.

Okurka má velké alkalizační účinky, pomáhá snižovat tělesnou teplotu, odstraňuje krystalky kyseliny močové z kloubů. Může se objevovat menší bolest při této proceduře, jde o známku hojení. Pomáhá odstraňovat toxiny z kloubů. Zázvor a celer jsou zase přirozené protizánětlivé látky, které pomáhají snižovat zánět v kloubech.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button