Péče o tělo

Pečujte o celé tělo s přírodní kosmetikou

Proč se neustále dokola všude zdůrazňuje potřeba používat přírodní kosmetiku místo té chemické? Možná už vám to také vrtá hlavou. Avšak příčina je zcela zjevná a jednoznačná. Přírodní složky nezatěžují organismus a neukládají se v našem těle jako potenciální pozdější hrozby. V neposlední řadě přírodní kosmetika opravdu funguje. Pokud je správně naformulována a pokud ji používá odborník.

Odpočinek s přírodní kosmetikou v hlavním městě – masážní a kosmetický salon Praha Aeditus

Když se řekne kosmetický salon, málokdo si ho spojí s přírodní kosmetikou. Ale v pražském kosmetickém salonu Aeditus je přírodní kosmetika samozřejmostí již 17 let. Jde dokonce o první pražský salon, který si míchal vlastní kosmetiku a s ní pracoval dál. Přírodní kosmetice zůstal salon věrný dodnes a pokud potřebujete čištění a ošetření pleti přesně na míru, lifting nebo omlazující procedury, zde budete jistě v dobrých rukou. Navíc vaší pokožce dopřejete mimořádně šetrné čistě přírodní ingredience.

Sortiment přírodní kosmetiky v salonu se neustále obnovuje a přizpůsobuje podle nejnovějších trendů, které jsou výsledkem spojení vědy a přírody, dlouholetých výzkumů a testování jednotlivých složek přírody, které spolu pracují v dokonalé harmonii a podpoří samoléčebné schopnosti pleti. Tým profesionálů v salonu tyto trendy v přírodní kosmetice pečlivě sleduje a přináší je svým zákazníkům. Ať již tedy bojujete s jakýmkoli problémem a chcete na své pleti zlepšit cokoliv, bude se vám věnovat ten, kdo tomu skutečně rozumí s pomocí produktů, které opravdu fungují.

Odpočinek pro celé tělo – medová masáž

Pokud chcete dopřát relax celému tělu, případně řešit svůj pohybový aparát, věnovat se vám budou profesionální fyzioterapeuti. Na výběr je mnoho typů procedur a masáží s použitím přírodních produktů. Příkladem je medová detoxikační masáž, která vychází ze starého lidového léčitelství na Ukrajině. Med je potravinou, která obsahuje všechny látky potřebné k udržení života – vitamíny, enzymy, koenzymy, antioxidanty a minerály. Využívá se jako přírodní léčivo, na pleť má zjemňující a omlazující účinky. Odplavuje z těla nahromaděné toxiny. Při medové masáži zaručeně vypnete a zapomenete na všechny problémy.

Dornova metoda Praha

I jedny z nejvážnějších problémů s pohybovým ústrojím mají své řešení v salonu Aeditus. Speciální procedura, Dornova metoda, je určena pro ty, kteří zaznamenávají celý život problémy s posunutím kloubů. Tato velmi šetrná metoda prováděná rukama odborníka bezbolestně a jemně navrací klouby a obratle do původní polohy, pacienti následně pociťují okamžitou úlevu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button