Péče o těloPřírodní léčba

Stačí dvě složky a zbavíte se velkých pórů na obličeji

Každý má póry, ale u některých jedinců jsou mnohem větší. Obvykle se jedná o mastnou pleť, kde se vyskytuje hned několik nepříjemně velkých pórů, které dělají krásný obličej ošklivým. To pro mnohé může znamenat snížené sebevědomí a zbytečné problémy s psychikou. Dnes se podíváme na několik receptů, které vám pomohou s vaším problémem.

Kosmetické přípravky nejsou vždy účinné

Bez ohledu na metodu a krémy, které používáte, ne vždy se setkáte s pozitivním výsledkem. Póry na vašem obličeji mohou zůstat i po kosmetických přípravcích, které jsou plné chemikálií. Vyzkoušejte naše přírodní metody, které vám zajistí zdravou a krásnou pleť bez toxinů a škodlivých látek.

Různé metody na obličej bez pórů

Vaječný bílek a citrónová šťáva

V šálku smíchejte citronovou šťávu a 2 bílky. Vytvořte krémovitou pastu a aplikujte na čistou tvář. Zhruba po 15 minutách omyjte obličej vlažnou vodou a jemně masírujte pokožku, abyste se zbavili odumřelých kožních buněk.

Růžová voda, citron a okurka

Toto kombo odstraňuje póry hluboko z povrchu a zároveň pleť dokonale vyčistí. V prvé řadě oloupejte okurku a oddělte část, kde jsou semínka. Vezměte 1 lžičku růžové vody a 4 kapky citronu a vše smíchejte. Vytvořenou směs aplikujte na látku, kterou si budete potírat obličej. Aplikujte zhruba 15 minut. Než omyjete masku, musíte mít dokonale suchý obličej. Poté opláchněte pleť vlažnou vodou.

Rajčata a citronová šťáva

Ze dvou rajčat vytvořte pyré a přidejte citronovou šťávu. Vytvořte pastu, kterou aplikujete na obličej a necháte zaschnout. Následně si opláchněte obličej a vaše póry zmizí během 15 minut.

Ananas a citronová šťáva

Smíchejte 2 lžíce ananasové šťávy a trochu citronové šťávy. Vezměte si látkový kapesník a aplikujte směs, kterou si následně přiložíte na postižené místo. Nechte působit po dobu 10 minut a poté si opláchněte obličej. Ananas obsahuje celou řadu enzymů, které zmenšují póry. Citron navíc stáhne vaši kůži.

Mandle a citrónová šťáva

Namočte mandle přes noc ve vodě. V dopoledních hodinách mandle sceďte a rozmixujte na pastu. Do pasty přidejte 1 lžičku citronové šťávy a řádně promíchejte. Naneste na obličej a nechte působit po dobu 25 minut. Poté opláchněte na obličej.

zdroj

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button