Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

10 důvodů, proč konzumovat tento nápoj na prázdný žaludek

Jablečný ocet a med jsou jedny z nejvýkonnějších ingrediencí, které existují; umí skvěle působit na vaše tělo a celkové zdraví. Díky své prospěšnosti pro lidské tělo se přidávají do mnoha nápojů a směsí. Jsou velmi užitečné, a to zejména, když je konzumujete v surové, nezpracované formě. Když je zkombinujete, jejich léčebná síla je pak větší.

Skvělý recept

Přinášíme vám nový recept, který tyto úžasné ingredience kombinuje v nápoji, který pomáhá vašemu celkovému zdraví. Tento nápoj je skvělý pro lidi, kteří mají problémy s chronickým zánětem. Dále se skvěle hodí pro lidi s problémy s trávením, s bolestí kloubů, svalů nebo krku. Vše, co musíte udělat, je konzumovat tento nápoj na prázdný žaludek pravidelně. A výsledky? Ty se dostaví během krátké doby!

Nepříjemné chronické onemocnění

Chronické onemocnění může změnit váš život velmi nepříjemně. Zbaví vás energie a zdraví, může způsobovat mnoho zdravotních problémů. Jestliže je váš život příliš rychlý a stresující, patrně nemáte čas na pravidelnou a zdravou stravu. Cpete do sebe tak velké množství nezdravého jídla.

Tento nezdravý životní styl může způsobit, že se vaše tělo stává kyselé. A právě to může vést k mnoha nemocem, infekcím a zánětu. Tělo nemá dostatek energie, cítíte se unavení, nevrlí, ve stresu, nic vás nebaví. Naštěstí existuje jablečný ocet a med. Společně pomáhají alkalizovat vaše tělo. To zvyšuje hladinu pH vaší krve zpět, do své přirozené hladiny. A to umožňuje bojovat s různými nemocemi, záněty, infekcemi a podobně.

Jaké jsou přínosy jablečného octa a medu?

Jablečný ocet je fermentovaná šťáva z drcených jablek. Obsahuje pektiny, vitamín B1, B2, B6, kyselinu listovou, biotin, kyselinu pantotenovou, niacin a vitamín C. Obsahuje také minerály jako vápník, železo, fosfor, hořčík a draslík. Kromě jablečného octa obsahuje také kyselinu citronovou.

Med je skvělý sladký sirup, který je vyroben včelami z nektaru květin. Med je bohatý na síru, vápník, měď, zinek, hořčík a draslík. Kromě jiného obsahuje také vitamín C, vitamín B6, thiamin, riboflavin, kyselinu nikotinovou, kyselinu pantotenovou a podobně.

Zdravotní přínosy jablečného octa a medu

Zkombinujete-li jablečný ocet spolu s medem, pak získáte užitečnou směs pro vaše tělo. Umí vás ochránit před infekcemi, pomáhá při léčbě mnoha zdravotních stavů a problémů, posiluje vaše zdraví a podobně. Budete-li konzumovat tuto směs, pak získáte tyto výhody:

  • Snižuje bolest v krku
  • Zlepšuje celkový zdravotní stav
  • Odstraňuje bolest v kloubech (skvělé pro artritidu)
  • Odstraňuje kyselinu a zlepšuje pálení záhy
  • Pomůže vašemu trávení
  • Bojuje proti zácpě
  • Snižuje množství cholesterolu
  • Snižuje krevní tlak
  • Pomáhá při hubnutí
  • Zvyšuje vaši energii
  • Pomáhá k mladšímu vzhledu
  • Zlepšuje zdraví pokožky
  • Odstraňuje špatný dech
  • Snižuje zánět

Recept na tento skvělý nápoj

Předtím, než se pustíte do přípravy tohoto skvělého a zdravého nápoje, ujistěte se, že jablečný ocet i med jsou 100% organické, nezpracované. Jedině tak z nich získáte požadované výsledky. Produkty, které koupíte v supermarketu, nemusejí mít tak skvělé účinky.

Jde o nápoj, který je přírodní a skvělý pro vaše tělo. Jak si jej připravit?

Ingredience:

  • 1 čajová lžička surového organického medu
  • 1 polévková lžíce organického jablečného octa
  • 1 šálek filtrované vody

Postup:

Vezměte všechny výše uvedené ingredience, dejte do vysoké sklenice a zamíchejte. Doporučujeme tento skvělý nápoj konzumovat ráno, na prázdný žaludek a to nejméně dvacet minut před tím, než se nasnídáte.

UPOZORNĚNÍ: Vysoké množství jablečného octa může narušit laxativa, diuretika a také léky na vysoký krevní tlak a cukrovku. Pokud hodláte užívat tento přírodní nápoj delší dobu, pak se ujistěte, že tyto léky užíváte nejméně dvě hodiny po konzumaci této směsi.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button