Péče o těloPřírodní léčba

S touto směsi můžete bojovat i proti rakovině

Rakovina je nemoc, na kterou umírá víc než milión lidí v USA. I v České republice je to onemocnění, na které umírá mnoho lidí. Rakovina je hrozbou každým dnem. Někdy se lékařům podaří diagnostikovat tuto nemoc rychle, někdy bohužel ne. Ruský vědec Hristo Mermerski přišel s receptem, který podle něj bojuje proti rakovině. Tento recept se zaměřuje na použití mladé zelené pšenice. Recept se zaměřuje na používání správných vitamínů, minerálů, bílkovin, bioaktivních látek, sacharidů a rostlinných tuků. Chcete i vy vyzkoušet tento recept? Budete potřebovat následující složky.

Ingredience:

  • 15 čerstvých organických citronů
  • 12 čerstvých cibulek česneků
  • 1 kg surového organického medu
  • 400 g mladých zelených klíčků pšenice
  • 400 g čerstvých vlašských ořechů

Můžete si pěstovat mladou zelenou pšenici sami, je to jednoduché.

Přinášíme vám postup, jak na to:

  • Vezměte 400 g pšenice, dejte do skleněné nádoby a nalijte dva centimetry vody
  • Nechejte uležet přes noc
  • Po 10-12 hodinách sceďte vodu, vypláchněte
  • Nechejte odkapanou pšenici stát 24 hodin v misce
  • V této fázi by měla mít vaše mladá pšenice výhonky o délce 1-2 milimetry

Jakmile budete mít pšenici připravenou, nachystejte si ostatní přísady a můžete začít připravovat tento recept:

Postup:

Všechny zrna zmrazte, ořechy a oloupané hlavičky česneku. Do mrazáku dejte také pět citronů. Vše promíchejte. Z ostatních deseti citronů vytlačte šťávu a smíchejte jí se zbytkem směsi. Míchejte, dokud nebude směs homogenní. Následně přidejte organický med a promíchejte. Pro lepší výsledky se doporučuje promíchat dřevěnou lžící.

Nyní je směs připravená ke konzumaci. Tuto směs byste měli konzumovat užíváním jedné polévkové lžíce čtyřikrát denně, nejlépe před snídaní, obědem, večeří a před spaním. Chcete-li léčit rakovinu, doporučují se dvě polévkové lžíce najednou každé dvě hodiny.

Někteří pacienti, kteří tento lék vyzkoušeli, hlásili vyšší energii, celkově se cítili, lépe, zdravěji.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button