Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Potřebujete zhubnout? Pak pijte tento nápoj!

Kdo by někdy nepotřeboval zhubnout nějaké to kilo. Koukáte na sebe do zrcadla a říkáte si, že by to chtělo pár kilogramů dolů? Ale co dělat, když se vám nechce cvičit, dodržovat nějak extrémně zdravou stravu? Můžete se uchýlit k dalším metodám, ne všechny jsou však pro tělo bezpečné a správné.

Jednoduché hubnutí

Hubnutí je mnohdy běh na dlouhou trať; samozřejmě můžete využívat různé koktejly, nápoje a podobné věci, které vám pomohou rychle zhubnout požadované kilogramy, ale jde o krátkodobé hubnutí; jakmile tyto nápoje nebo léky přestanete konzumovat, dostaví se jo-jo efekt. Navíc tento postup není ideální pro vaše tělo a zdraví, může vám neustále přibírání a hubnutí ublížit.

Přírodní metody

Nejlepším nápojem, který pomáhá zbavit vás extra tuku, je kombinace zeleného čaje, máty a pomeranče. Kromě toho, že pomáhá při hubnutí, tento nápoj je dobrý pro celé zdraví vašeho těla. Jde o vynikající kombinaci, která má velmi dobré výhody pro lidské tělo. Každá složka působí skvěle pro vaše tělo.

Zelený čaj zvyšuje metabolismus a pomáhá při vstřebávání tuků. Pouze jeden šálek zeleného čaje výrazně snižuje riziko srdečních onemocnění, mrtvice, vysokého krevního cukru, artritidy, vysokého krevního tlaku, častého nachlazení a chřipky. Dokonce také někdy může pomáhat snížit riziko vzniku rakoviny.

Pomeranč je rovněž naložen antioxidanty a vlákninami, které jsou velmi užitečné pro léčbu rakoviny, artritidy a srdečních nemocí.

Máta je skvělý prostředek proti poruchám trávení, spaluje tuky a zabraňuje nadýmání kvůli vysokému obsahu hořčíku, vápníku, mědi, železa a draslíku.

Jak si tento skvělý recept připravit?

Ingredience:

  • 5 čajových sáčků (nebo pět čajových lžiček) zeleného čaje
  • 1 pomeranč
  • několik listů máty
  • 4 šálky vody

Postup:

Čtyři šálky vody vařte po dobu dvou až tří minut. Poté přidejte zelený čaj a nechejte vychladnout po dobu tří až pěti minut. Poté odstraňte zelený čaj, přidejte pomeranč. Ten předtím nakrájejte spolu s kůrou na jemné plátky a přidejte. Vezměte džbán, do něj nalijte zelený čaj, přidejte plátky pomeranče a listy máty, džbán uzavřete a dejte do lednice, kde necháte uležet přes noc. Tento nápoj konzumujte před každým jídlem. Uvidíte, jak skvělé účinky na lidské tělo má!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button