OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Tento starý recept pomůže vysokému proti krevnímu tlaku a cholesterolu

Miliardy lidí na celém světě mají problémy s vysokým krevním tlakem nebo s vysokou hladinou cholesterolu. Toto onemocnění jde označit jako neinfekční epidemii, rozšiřuje se opravdu velmi rychle. Snad každý druhý dnes má problémy s vysokým krevním tlakem nebo vysokou hladinou cholesterolu. Toto onemocnění je velmi vážné, vyžaduje celoživotní terapii, kontrolu a především zdravý životní styl.

Léky versus příroda

V mnoha případech lékaři jednoduše napíšou recept na léky, které poté užíváte, a hladina se opravdu sníží. Nicméně proč nevyzkoušet přírodní cestu? Takovou, která je šetrnější k lidskému tělu, ke zdraví, zbytečně jej nezatěžuje chemickými látkami. Tento tradiční recept pomáhá při léčbě různých onemocnění a posiluje imunitní systém. Už po sedmi dnech je možno vidět změnu. Jde o velmi jednoduchý recept, který se skládá z ingrediencí, které najdete běžně doma.

Ingredience:

  • 1 palec strouhaného zázvoru
  • 1 stroužek nastrouhaného česneku
  • 1 lžíce surového organického jablečného octa
  • 1 čajová lžička surového organického medu
  • šťáva z poloviny citronu

Postup:

Vezměte všechny tyto ingredience a dejte je do mixéru, promíchejte po dobu 30 sekund a to při vysoké rychlosti. Tato směs vám vydrží v lednici po dobu pěti dní.

Jak konzumovat?

Doporučujeme užívat dvě lžíce této směsi denně. Jednu ráno před snídaní, a druhou večer před večeří. Pozor: nedoporučujeme překročit dávkování, víc než tři lžíce denně nekonzumujte. S výsledkem tohoto léku budete více než spokojeni. Tato směs pomáhá snižovat cholesterol a krevní tlak.

Čemu pomáhá každá složka v tomto nápoji?

Zázvor – výrazně snižuje hladinu triglyceridů a cholesterolu u pacientů s cukrovkou, nefrotickým syndromem, hypotyreózou a alkoholismem.

Česnek – snižuje hladinu triglyceridů, cholesterolu a hladiny cukru v krvi podle studií, které byly prováděny na zvířatech. Česnek může zabránit a zvrátit aterosklerózu.

Jablečný ocet – je bohatý na kyselinu octovou, což snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů v krvi.

Citronová šťáva – má alkalický účinek na lidské tělo, což může snížit úroveň srdečního zánětu (rizikový faktor pro srdeční nemoci). Vitamín C v citronové šťávě pomáhá zpomalit progresi aterosklerózy. Také pomáhá bránit tvorbě LDL cholesterolu v tepnách.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button