Péče o tělo

Krásně světlá a třpytivá pleť není výsadou filmových hvězd

Pokožka bledá, jako měla Sněhurka v té pohádce, je v posledních letech velmi trendy. Spatřit ji lze na mnoha filmových hvězdách. Pokud i vy chcete mít krásně bledou pleť s jemnými třpytkami, postupujte podle našeho návodu. Odkryjeme vám celé tajemství tohoto kosmetického procesu.

Tělové mléko pro krásně smetanovou pleť

Krásně smetanová pleť na vás čeká, jakmile si smícháte a aplikujete toto tělové mléko. Na jeho výrobu budete potřebovat:

  • růžovou vodu –  3 čajové lžičky
  • citronovou šťávu -1 polévková lžíce
  • práše ze santalového dřeva – 1 polévková lžice
  • olivový olej – 2 čajové lžičky
  • aloe vera gel – 2 lžíce

Smíchejte růžovou vodu s citronovou šťávou a přidejte do ní prášek ze santalového dřeva. Dobře promíchejte přebytečnou vodu, až vám vznikne silná krémová pasta. Přidejte olivový olej a gel aloe vera do krémové pasty a opět dobře promíchejte. Díky tomu se zředí pasta a vytvoří se tělové mléko. Uchovávejte v nádobě s víčkem.

Nyní si každou noc před spaním umyjte pokožku vlažnou vodou, osušte a poté naneste vrstvu mléka. Není třeba masírovat. Nechte vstřebat a ulehněte do postele. Mléko se o vše postará během spánku.

Ráno si umyjte pokožku vlažnou vodou. Postup opakujte zhruba 4-5 nocí, než se projeví výsledky. Budete ohromeni odstínem, jaký vaše pokožka získá.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button