Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Vypijte tento nápoj před spaním a zbavíte se všech tuků z předchozího dne

Je velmi těžké zbavit se břišního tuku, rosolovitých paží nebo hrbolatých zad či oteklých nohou. Nicméně se správnou úpravou stravy a cvičením odstraníte vše během krátké doby. Následující recept na náš nápoj vám může pomoci při spalování přebytečného tuku. Stačí si jej dopřát každý večer před spaním. Výsledky jsou úžasné.

Tělo spaluje tuky přes den

Lidské tělo má tendenci spalovat tuky během dne, ale moc nefunguje během noci a spánku. Pokud chcete spálit více tuku, budete muset urychlit váš metabolismus, aby spálil dostatek tuku během spánku. Následující směs vám pomůže urychlit váš metabolismus a zhubnout.

Nyní se vrhneme na úžasný recept, který umí doslova dělat zázraky.

Recept na nápoj, který vám spálí všechen tuk

Co budete na přípravu zázračného nápoje potřebovat:

  • 1 citron
  • 1 lžičku práškového zázvoru
  • 1 polévkovou lžíci octa
  • 1 špetku skořice
  • ½ litr vody
  • 1 hrst čerstvé petržele

Příprava je stejně jednoduchá jako obstarání všech ingrediencí. Uvařte vodu v hrnci a přidejte všechny přísady. Nechte směs chvíli ohřát, až začne voda bublat. Poté nechte vychladnout, sceďte a tekutinu nalijte do láhve. Máte hotovo. Směs konzumujte v noci před spaním. Vezměte si 1 šálek pro urychlení vašeho metabolismu a tělo spálí značné množství tuků přes noc.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button