Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zázračný lék na srdce, cholesterol a rakovinu? Skládá se z těchto tří ingrediencí!

Mnoho lidí trápí nejrůznější neduhy jako například vysoký cholesterol, problémy se srdcem a podobně. Rakovina je také bohužel mezi lidmi často rozšířené onemocnění, proti kterému se lékaři snaží více či méně úspěšně bojovat. Určitě už jste četli nebo slyšeli, že na takováto onemocnění je možno vyzrát nejen s farmaceutickými léky a drastickými léčebnými metodami, ale pomoc je možno najít také v přírodě a přírodních lécích. Ostatně léčili se tak už naši předkové, naše babičky a nebývali nemocní. Na každou nemoc měli svou bylinku, která jim pomáhala. Vyzkoušejte i vy sílu přírodních zdrojů.

Zázračný lék na srdce, cholesterol i rakovinu

Dr. Philipova je onkoložkou v Moskvě a přináší lék, který podporuje činnost srdce. Je na bázi přírodních ingrediencí, vyrobíte si jej doma během chvíle a z dostupných zdrojů. Jde o velmi jednoduchý lék, který se skládá ze tří surovin a to z čerstvých jarních hub, organického lipového medu a čerstvého zelí. Jak si tento lék připravit? Níže přikládáme recept.

Ingredience:

  • 5 čerstvých hub
  • Čerství zelí
  • 1 polévková lžíce přírodního lipového medu

Příprava:

Čerstvé jarní houby vybírejte pečlivě, měly by mít zcela uzavřené klobouky a je nejlepší je využít do čtyřiadvaceti hodin. Houby omyjte, nechte okapat a nakrájejte nadrobno. Poté je dejte do mísy a zalijte vařící vodou. Houby otřete měkkým ubrouskem a vytlačte z nich šťávu. Ideální je použít odšťavňovač. Poté vezměte čerstvé zelí a rovněž z něj získejte šťávu. Postačí vám 1 lžička šťávy ze zelí. Smíchejte tyto dvě šťávy a přidejte organický lipový med. Vše smíchejte.

Jak konzumovat?

Tento lék podávejte každé ráno na lačný žaludek a to pouze půl lžičky. Celou směs je nutné zkonzumovat maximálně do tří dnů. Uchovávejte ji v lednici. Nedoporučuje se podávat dětem do 7 let. Efekt z tohoto léku je velmi silný.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button