Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Znáte japonské tajemství krásy, které zajistí stále mladou pleť?

Snad každý si přeje zůstat co možná nejdéle mladý. Mnozí tvrdí, že je to doménou žen – ty chtějí vypadat za každých okolností dobře, krásně a co možná nejvíc mladě. Nikdo nechce stárnout, přesto povoluje pokožka, objevují se vrásky. V takovém případě mnohé ženy dělají takřka cokoliv, aby si zajistily mladistvý vzhled.

Mládí zpět

Existuje velká spousta různých krémů, sér, léků a mastiček, které slibují zázraky a věčně mladou pleť. Ne vždycky však přinesou výsledky, které si představujete. Pak jsou zde samozřejmě ještě různé procedury jako botox nebo plastické operace. To už však je zásah do lidského těla, do vaší pleti. A jsou to procedury poměrně finančně náročné.

Kýžený elixír mládí asi jen tak někdo nenajde. A různé krémy a mastičky, jak jsme psali výše, ne vždycky skvěle účinkují. Navíc také nejsou jedny z nejlevnějších. Jde tedy vůbec udržet si stále mladou pokožku? Co třeba takové Japonky? Ty vypadají velmi mladě. Jak ty to dělají?

Japonské tajemství krásy

Japonské ženy využívají tuto jednoduchou japonskou masku. Jde o velmi jednoduchý a účinný prostředek, který umí vyživit a omladit vaši tvář. Japonské ženy jsou považovány za vždy krásné, mladé a svěže vypadající, a právě tato maska je tím tajemstvím, které si tolik střeží.

Co tato jednoduchá maska obsahuje? Tajemství jejich krásy bylo odhaleno! Japonská rýže! Ano, tak jednoduchý a na první pohled obyčejný produkt umí ve světě krásy udělat pořádný kus práce. Pro pokožku představuje opravdu velké výhody:

  • Rýže může působit na pokožku jako velmi účinné tonikum. Rýže je také bohatá na inositol, tedy na přísadu, která zlepšuje celkové zdraví pokožky, podporuje krevní oběh a zpomaluje proces stárnutí
  • Rýže je doslova nabitá vitamínem B, má velmi velký přínos pro lidské vlasy, nehty a také pro kůži. Velmi výrazně posílí pokožku proti vnějším elementům, změkčuje pokožku a stimuluje regeneraci pokožky
  • Rýžová voda zase pomáhá regenerovat a hydratovat pokož
  • Tento prostředek funguje také proti vráskám, stimuluje kůži na obličeji.
  • Jde o vynikající složku, která omlazuje obličej a odstraňuje velmi efektivně mrtvé kožní buňky
  • Snižuje nejrůznější nedokonalosti obličeje

Vědci také potvrdili příznivé vlastnosti rýže a její schopnost omlazovat pokožku za krátkou dobu. O toto skvělé japonské tajemství se s vámi nyní japonské ženy podělí. Přinášíme vám recept na japonskou masku, která vám pomůže k mladší a svěží pleti ,a to velmi rychle a jednoduše! Jak na to?

Ingredience:

  • ½ čajové lžičky surového organického medu
  • 2 lžíce zralého avokáda
  • 1 a ½ polévkové lžíce destilované vody
  • 3 lžíce organické hnědé rýže

Postup:

Vezměte rýži a vařte ji do měkka. Následně slijte rýžovou vodu do další misky a přidejte med a avokádo. Vytvořte hladkou hmotu, která bude jemná. Tuto směs aplikujte na kůži. Nechejte ji působit asi dvacet minut. Během té doby si můžete lehnout a relaxovat.

Po dvaceti minutách použijte bavlněné tamponky a vytvořenou směs z pleti smyjte. Pro toto omytí pleti využijte také rýžovou vodu. Tento postup je velmi osvědčený. Jednoduchou, finančně nenáročnou a velmi efektivní masku doporučujeme provádět dvakrát týdně. Uvidíte, za jak krátkou dobu bude vaše pleť jemná, mladistvá a svěží!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button