DetoxikaceKrásaPřírodní léčbaZdravé tipy

Existuje lék na křečové žíly? Ano! A možná ho máte doma

Rozpraskané, žilnaté a bolestivé nohy? To vše jsou příznaky křečových žil. Sami to určitě znáte nejlíp – a navíc nejde jen o estetický problém. Jak se jich ale zbavit? Existuje lék, který vám možná leží ve skříni!

Rajčátka ze zahrádky

Máte zahrádku nebo alespoň pěstujete bylinky a drobno zeleninu v truhlíku na balkoně? Pak k nim určitě zasaďte i malá cherry rajčátka.

Nejen že ušetříte a budete mít dost zdravé zeleniny do salátů, ale našli jste i účinný lék na křečové žíly!

Nejlepší je použít ještě ne úplně zralá rajčátka. Ty překrojte na půlku a jimi poté potírejte poškozené oblasti na nohách. Nechte působit několik minut, můžete nohy i krátce obalit obvazem či jinou látkou pro intenzivnější účinek.

Zázrak jménem jablečný ocet

Další možností je použít dobře známý jablečný ocet. Potírejte jím postižená místa 3 – 4 x do týdne. Buďte ale opatrní, někteří lidé mohou mít pokožku velmi citlivou a ocet u nich může vyvolat alergickou reakci.

Ať už si zvolíte kteroukoliv variantu, můžete se těšit na skvělé výsledky! Krásnější i zdravější nohy jsou na dosah!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button