Péče o těloPřírodní léčba

Pijte tento nápoj pro odstranění toxinů z těla

Játra jsou velmi důležitým orgánem v lidském těle, jsou odpovědné za spoustu procesů v lidském těle. Napomáhají v těle filtrovat toxiny skrz moč a také čistí krev od všech škodlivých látek. Není tedy divu, že je nutno čas od času očistit také samotná játra. Vždyť ty musí také hodně trpět!

Detoxikace jater

Je důležité je udržovat zdravé, pokud se v těle akumulují toxiny, játra jsou přepracovaná a tím pádem se objevují zdravotní problémy. Hlavním důvodem je vznik toxických látek, které se v těle objevují. Obvykle za tyto toxiny může špatná strava nebo negativní změny v životním stylu. To je také důvod, proč odborníci doporučují tělo detoxikovat několikrát ročně. Můžete vyzkoušet detoxikační nápoje. Jeden vám v dnešním článku přineseme.

Jde o vynikající nápoj, který do těla dostane všechny živiny, které potřebuje, následně se zrychluje metabolismus a posiluje se imunitní systém. Díky podpoře metabolismu můžete začít lépe hubnout a nastartovat tělo. Posílený imunitní systém může pomoci chránit tělo před chorobami a to včetně kardiovaskulárního onemocnění a cukrovky typu 2. Nadměrný břišní tuk může mít vliv na srdeční selhání. Jak si tento nápoj připravit?

Ingredience:

  • ½ citronu
  • 1 okurka
  • 1 čajová lžička strouhaného zázvoru
  • Petrželka
  • ½ šálku vody

Postup:

Smíchejte všechny ingredience, dejte je do mixéru a míchejte, dokud nezískáte homogenní směs. Tu poté pijte ráno na prázdný žaludek a těsně předtím, než jdete spát. Celý proces opakujte každý den. Výsledky se dostaví během několika týdnů. Co všechno jednotlivé složky v nápoji způsobují a přinášejí tělo?

Citron

Často se využívá jako hlavní složka mnoha přírodních léčiv. Obsahuje vitamín C, pomáhá detoxikovat tělo a odstraňuje všechny škodlivé látky. Je bohatý také na antioxidanty, které posilují imunitní systém. Citrusové plody navíc pomáhají zlepšovat proces trávení, brání zánětu v lidském těle. Citrony také mohou být účinné proti zácpě či při odstraňování přebytečných tekutin. Obsahuje také spoustu vlákniny, což snižuje vstřebávání tuku.

Zázvor

Kořen zázvoru je velmi prospěšný, co se týče trávicího onemocnění. Má velmi silné protizánětlivé účinky a pozitivní vliv na nervový systém. Aktivní látka v zázvoru je gingerol. Ten napomáhá stimulovat žaludeční šťávy a usnadňuje také vstřebávání živin z potravy. Navíc gingerool zrychluje metabolismus, což pomáhá rychleji spalovat tuk a odstraňuje také přebytečné tekutiny z těla.

Okurka

Je vysoce diuretická zelenina, která pomáhá účinně eliminovat tekutinu, která je nahromaděná v těle. Okurka má také velmi nízký obsah kalorií, je bohatá na přírodní živiny, takže je ideálním pomocníkem pro tělo. Obsahuje vitamíny jako například vitamín C, A, B a E. Obsahuje spoustu vody, což znamená, že hydratuje celé tělo. Dále v ní najdete minerály jako vápník, železo, fosforu, hořčík a draslík.

Petržel

Petržel obsahuje apiol, který mí silné anti-neuralgické vlastnosti. Je dále bohatý na vitamín C, proto se často používá v léčbě nebo také při různých dietních režimech. Umí pomoci při různých srdečních problémech.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button