Péče o těloPřírodní léčba

Rozlučte se s celou řadou zdravotních problémů díky tomuto receptu

Moderní společnost si holduje v nezdravém životním stylu, který je plný zpracovaných a velmi tučných potravin. Nemluvě o škodlivém prostředí, které je plné bakterií a škodlivých látek. Dalším faktorem, který způsobuje celou řadu zdravotních problémů, je stres a přepracování.

Stres ničí zdraví lidí po celém světě

Stres a výše uvedené faktory přináší celou řadu nemocí a chorob. Existuje na ně celá řada komerčních léků, ale nejlepší možností, jak se zbavit zdravotních problémů, je přirozenou cestou.

Tymián je extrémně účinný prostředek na zlepšení celkové zdraví. Nabízí celou řadu zdravotních výhod a má vysoký obsah minerálních látek, jako je vápník, železo, draslík a také působí jako antioxidant.

Jeho léčivé vlastnosti jsou často používány v lékařském průmyslu k léčení sklerózy, lupusu, revmatické artritidě a fibromyalgie.

Tymián reguluje krevní tlak, léčí kašel a zánět průdušek, pomáhá tvorbě červených krvinek, léčí chronickou únavu, astma, bolest v krku, laryngitidu, bojuje se závratí, lupusem, artritidou, sklerózou a celou řadou nemocí.

Stačí jej užívat několik dní v kuse a pozitivní účinky se projeví co nevidět. A nyní slíbený recept na posílení imunity.

Tymiánový elixír zdraví

Připravte si:

  • hrst tymiánu (čerstvý nebo sušený)
  • 1 šálek vody
  • med (volitelný)

Umyjte tymián, vložte do hrnce, nalijte vodu a přiveďte k varu. Nechte povařit několik minut a poté odstavte z kamen. Přidejte med, nebo jiné přírodní sladidlo a můžete konzumovat. Stačí jedna sklenice denně a pozitivní účinky se projeví velmi brzy.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button