Spolupráce

Operativní leasing je výhodný pro každého

Jezdit autem a přitom se nestarat o provozní náklady, zní až neuvěřitelně. Přesto je to možné, když si sjednáte operativní leasing. Jedná se o skvělou službu, kterou mohou využívat jak firmy, tak fyzické osoby. Vyberete si vozidlo, které vám bude nejlépe vyhovovat, podepíšete leasingovou službu a jezdíte. Jediným nákladem pro vás budou měsíční splátky a pohonné hmoty. O vše ostatní se postará driveto klub, který operativní leasing nabízí.

Proč je operativní leasing tak výhodný?

Užívat auto na leasing je výhodné například pro firmy, které nechtějí udržovat vlastní vozový park. Stejně tak je operativní leasing určen lidem, kteří se nechtějí zabývat starostmi, které vyžaduje provoz vozidla. To znamená údržbou a sledováním termínů servisních prohlídek a STK, vyhledáváním nejvýhodnějšího povinného ručení či havarijního pojištění a dalšími starosti související s provozem vozidla. Operativní leasing je ideální také pro podnikatele, kteří mohou svému okolí dávat najevo svou úspěšnost, a ještě si dát operativní leasing do nákladů.

Co budete platit v měsíčních splátkách?

V pravidelných měsíčních splátkách zaplatíte v podstatě veškeré náklady, které vyžaduje provoz automobilu, kromě spotřebovaných pohonných hmot. V ceně účtované společností Driveto.cz je ujetí minimálně 15 tisíc kilometrů ročně. Kromě již vyjmenovaných provozních nákladů cena zahrnuje také náklady na garanční a záruční servis, asistenční služby, zimní pneumatiky a jejich uskladnění. Pokud jde například o havarijní pojištění, je sjednáno pouze s pětiprocentní spoluúčastí.

Jak na sjednání operativního leasingu

Nemusíte nikam chodit, jelikož v pohodlí svého domova si na webových stránkách Driveto klubu kliknete na tlačítko nezávazná poptávka. Pracovníci Drivete se vám sami bez zbytečného prodlení ozvou a odpoví vám na dotazy týkající se podmínek operativního leasingu, případně i na to, jak se dá získat půjčka na auto. K vyřízení vám stačí pouze občanský průkaz a řidičský průkaz. Tyto dva doklady ofotíte a kopie zašlete prostřednictvím e-mailu nebo telefonem. Driveto Klub vaše doklady prověří, když bude vše v pořádku, tak připraví leasingovou smlouvu. Jakmile se dohodnete na výši splátek, obdržíte smlouvu, kterou si budete moci v klidu prostudovat. Ihned jak ji podepíšete a vybrané auto bude na skladě, dostanete zprávu, kdy si můžete přijet a začít si užívat jízdu v novém vozidle. Pokud si vyberete auto, které je třeba objednat, obdržíte zprávu okamžitě, jak auto přijde z výroby.

Ukončení operativního leasingu

Běžně se operativní leasing ukončuje po vypršení termínu leasingu. V praxi mohou nastat nepředvídatelné situace, kdy si například nebudete moci auto na splátky dále ponechat. Pak je můžete vrátit, aniž byste museli platit nějaké poplatky či sankce.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button