Spolupráce

AV technika do školy i do divadla

Nezáleží na tom, jestli provozujete školu, divadlo nebo jiné veřejné prostory. Bez kvalitního ozvučení místností se neobejdete.

Ať už sháníte laserové projektory, malé LCD obrazovky nebo kompletní audio-vizuální vybavení, společnost AVT Group je vám k dispozici. Má bohaté zkušenosti v oblasti prostorové akustiky a elektroakustiky. Zajistí vám nejen potřebné vybavení, ale také měření akustiky dle požadovaných norem. Vypracuje pro vás kompletní návrhy realizace ozvučení místností i videokonferencí na základě individuálních potřeb a přání.

Nejčastěji si klienti přejí vybavit kanceláře, zasedací místnosti, učebny, ale také nahrávací studia a konferenční sály. Společnost AVT Group perfektně vybaví jak administrativní budovy, tak sportovní objekty. Podíleli se na návrzích a instalaci AV techniky pro Českou televizi, Novu, Primu, O2 arénu, Letiště Václava Havla, ale i pro Karlovu a Masarykovu univerzitu.

Individuální AV řešení pro individuální prostory

Každý prostor má svá specifika a každý klient své požadavky. AVT Group proto přistupuje ke každému klientu individuálně a snaží se předložit návrh, který respektuje všechny podmínky a přání. Protože se poslední dobou zvyšuje poptávka po simultánním překladu, zajišťují pro své klienty i tlumočnickou techniku. Celé tlumočnické kabiny nebo jen separátně mikrofony, přepínače kanálů, sluchátka a mikroporty. A protože elektronická výuka stále více proniká i do škol samotných, velmi často vybavují učebny nejen klasickým dataprojektorem, ale také interaktivní tabule, vizualizéry a systémy se záznamovými kamerami. Specialisté z AVT Group se kompletně postarají i o vaše videokonference. Zkrátka o vše, co potřebujete z oblasti audio a videotechniky. Nechte si také navrhnout individuální řešení, které bude odpovídat vašim požadavkům i možnostem daného prostoru.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button