Spolupráce

Seznamování na internetu je stále populárnější. Zkusíte ho i vy?

Po lásce touží každý z nás. Kde ji ale hledat? Dnes je situace komplikovanější než kdy dřív. Možná i proto se znovu vrací internetové seznamky a zažívají jakousi obrodu a opět rostoucí zájem. I na internetu se dá láska najít – byť je potřeba být možná přeci jen trochu obezřetnější než při seznámení naživo.

Jaké jsou nejčastější obavy?

U seznamek panují obavy týkající se především toho, zda vám druhá osoba říká pravdu, nebo si vymýšlí. To je velmi obtížné poznat, dokud se nepotkáte tváří v tvář. Při srovnání seznamek vyplynulo, že nejvíce se lidé bojí přetvářky a touhy po penězích nebo po sexu. Ženy se obávají toho, že si je může vyhlédnout nějaký násilník nebo predátor, muži zase nevěří tomu, že by na internetu mohly být poctivé ženy, kterým nejde jen o peníze. Obavy ale nejsou na místě – jen je třeba si všechno dobře prověřit, než se dohodnete na osobní schůzce nebo než vztah posunete dál. Obezřetnost je jistě více než na místě.

Proč se seznamovat online?

Především se vám otevírá zcela nový svět plný nových možností i potenciálních partnerů. Snadněji se také seznámí lidé, kteří z různých důvodů nemají tolik možností naživo. Seznamky pro seniory jsou v poslední době velmi v oblibě, protože právě ti často trpí samotou a odloučením. Přitom na internetu je možné najít spřízněnou duši velmi snadno.

Internet dává šanci také nesmělým – oslovení potencionálních partnerů je velmi jednoduché a neriskujete žádné trapasy ani zklamání v přímém přenosu.

Vybírejte vhodné seznamovací portály

Ujistěte se, že partnera hledáte na ověřeném portálu, který eliminuje šance, že se potkáte s někým nereálným nebo podvodníkem. Klidně se vyplatí si za přístup i něco zaplatit, pokud budete mít větší jistotu, že se nacházíte v bezpečném prostředí, kde to lidé se seznamováním myslí vážně. Tak hodně štěstí a nebojte se – láska čeká doslova na každém kroku.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button