Spolupráce

Milujete značkové vůně? Za zlomek ceny pořídíte imitace parfémů a rozdíl nepoznáte

Značkové parfémy mohou stát skutečně tisíce korun. Má smysl utrácet za vůni tolik peněz? Pokud si také myslíte, že to nemá význam, zkuste to dělat jinak. Pořiďte si jeho věrnou napodobeninu, která vyjde výrazně levněji, ale ve většině se klasickému parfému vyrovná. Sami uvidíte, že složení obou takových vůní je prakticky totožné, významný rozdíl je však to, že imitace parfému obvykle přijde ve velmi jednoduchém flakonu, aby došlo k maximálnímu snížení nákladů. Asi ale sami uznáte, že flakon skutečně není to nejdůležitější, co od vůně očekáváte. Imitace parfémů tedy mohou být velmi dobrou volbou pro každého.

Vydrží až 12 hodin

Rozhodně se nemusíte bát slabé výdrže. Díky vysokému podílu esencí je kvalita a výdrž těchto vůní skutečně vysoká. Na pokožce dokáže vůně vydržet klidně i 12 hodin. Klíčové je samozřejmě nastříkat parfém na vhodná místa – tedy ta dobře prokrvená, odkud se vůně bude příjemně šířit do okolí.

Široký výběr vás příjemně překvapí

Existuje opravdu spousta imitací známých parfémů mnoha světových značek. Jde o velmi známá jména jako parfém Lancome, Dior, Bvlgari a mnohé další. Vybere si tedy skutečně každý a nemusíte dělat žádné kompromisy. Vonné esence, které se na výrobu imitací používají, jsou v prvotřídní kvalitě.

Kde nakupovat?

Možností je spousta, ale jedním z nejlepších prodejců imitací parfémů je e-shop Esensino.cz, kde najdete ty nejlepší světové vůně. Dají se zde pořídit rozlévané parfémy o různých velikostech, a pokud si třeba nejste jisti, která vůně vám sedne, nebojte si nejprve objednat testery a pečlivě vše ozkoušet na vlastní kůži. Složky do vůní jsou dodávané od předního francouzského výrobce a tyto parfémy mívají až 18% podíl vonných esencí. Přitom tyto imitace světových parfémů pořídíte doslova za zlomek ceny, a třeba každý den se můžete vonět vůněmi, které nosí úspěšné a bohaté ženy.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button