Spolupráce

Měření kvality vzduchu v místnosti

Čisté ovzduší není jen fráze, jde o téma, které by nikdo neměl podcenit. Ať už se týká vlastního domova, kanceláře či jiných místností, kde všichni tráví podstatnou část dne. Má totiž vliv i na naše duševní zdraví. Kdo žije v nevyhovujících podmínkách, je malátný, trpí bolestmi hlavy a kvůli únavě udělá mnohem méně práce. Je to vlastně jednoduché. Pokud budete mít přehled nad koncentrací oxidu uhličitého, zjistíte, kdy vyvětrat. A upozornit vás na to může malé zařízení, které visí na zdi a je jinak naprosto nenápadné. Moderní elektronika dokáže opravdu hodně, chytrá domácnost určitě není jen fráze!

Kancelář, škola nebo další prostory

Snadné ovládání, které brzy pochopí úplně každý. Měření kvality vzduchu v místnosti je nyní dostupné nejen pro garsonky a rodinné domy, ale i pro mnoho dalších objektů. Podobný monitoring je totiž vhodný také v nemocnicích, školách nebo na uzavřených pracovištích. Brzy zjistíte, kdy je vhodné otevřít okno. Tento drobný pomocník totiž zapípá vždy, kdy je oxidu uhličitého v okolí až příliš. Snadno si také prohlédnete statistické údaje za poslední dny a týdny, záznamy se pravidelně ukládají a nabízí výborný přehled. Vydýchaný vzduch znamená horší soustředění, což má vliv i na efektivitu pracovního procesu.

Snadné spojení s mobilní aplikací

Velkou výhodou je kapacita baterie 2 000 mAh, což znamená, že zařízení vydrží pracovat relativně dlouho bez potřeby dalšího dobíjení. Bonusem je i propojení s mobilní aplikací Tuya, díky čemuž budete mít maximální možný přehled i ve svém smartphonu. Instalace je snadná a zabere vám maximálně několik minut. Dětský pokoj, obývák nebo ložnice, místo, kde se pracuje nebo odpočívá. Monitoring je velmi snadný. Chcete se dozvědět víc? Zaujalo vás toto téma? Podívejte se na cel-tec.cz!

Zdroj náhledové fotografie: stokkete / stock.adobe.com

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button