Spolupráce

Originální neformální vzhled – jaký potisk na tričko vybrat?

Tričko je nedílnou součástí šatníku každého z nás. Většina z nás po něm sáhne zejména při různých volnočasových aktivitách. Díky různým designům a potiskům, kterých trh nabízí nespočetné množství, můžeme vyjádřit nejen svůj životní postoj a i třeba to jaký máme smysl pro humor.

Co můžeme vyjádřit potiskem na tričku?

Trička s různými potisky jsou takovým módním evergreenem, v průběhu let se mění spíše oblíbené motivy a barvy triček. I přes to že trička s potisky často nesplňují pravidla dress codu, alespoň jedno v šatníku najde snad každý z nás. Velmi oblíbenými jsou například motivy s pojené s hudebními kapelami nebo určitým hudebním stylem. Potisk na tričku může být buď jako obrázek, text, či kombinace obojího. Takové tričko je nejen hezkým módním doplňkem, ale dokáže mnohé prozradit o našem názoru či životním stylu. Potisk na trička na Trickovy.cz nabízí řadu populárních motivů. Ne vždy je nezbytné aby tričko s potiskem vyjadřovalo nějaké naše postoje, často takové tričko volíme jen proto, že se nám prostě líbí obrázek nebo nápis který na něm je. Není tedy vždy potřeb v tom hledat něco hlubšího. Takové trička nám prostě jen může dělat radost.

Kdy zvolit jako potisk nápis?

V současné době je hodně populární nechat si udělat trička s potiskem na míru pro různé příležitosti. Takové trička si můžeme nechat vyrobit třeba při příležitosti svatby, kdy se tak dá vtipně a vkusně označit třeba „tým nevěsty“ nebo „tým ženicha“. Také je fajn pořídit trička se stejným motivem pro celou partu na společné dovolené. Výhodou takovýchto triček je, že pak lehce poznáme ty,co k nám patří, ve větším davu lidí. Kromě různých obrázků najdeme na tričkách i všelijaké nápisy, které mohou vtipně vyjádřit různé situace či životní události. Takové trička mohou sloužit jako super dárek nejen k narozeninám. Trička s nápisem na Trickovy.cznabízíobrovskou škálu různých možností a témat. Díky takovému tričku můžeme obdarovanému dát najevo co pro nás znamená. Vtipně a vhodně zvolený nápis na tričku třeba při posezení s přáteli mnohdy dokáže rozproudit konverzaci. Nápis na tričku lze také zkombinovat s vhodně zvoleným obrázkem, který nápis na tričku příjemně oživí. Ať už volíme tak, či onak trička s potisky dokážou potěšit nejen jejich nositele, ale i okolí a to je důvod proč jsou stále tak populární.

Kdy je nejlepší sáhnout po tričku s potiskem?

I přes to, že trička s potiskem jsou velmi oblíbená, je potřeba se zamyslet také nad tím, zda je dané tričko vhodné pro příležitost, na kterou jej chceme vynést.  Pro trávení volného času jsou trička s potiskem  ideální volbou, jelikož dokážou efektivně oživit outfit. Takové tričko můžeme vynést například na koncert naší oblíbené kapely, při posezení s přáteli nebo během různých sportovních aktivit.  Trička s potiskem jsou také skvěle kombinovatelné s různými módními styly a nosit se dají v podstatě v průběhu celého roku. V zimě ve variantě s dlouhým rukávem a v létě pak s krátkým. Hodí se nějak k vyloženě sportovnímu outfitu, ale také například k sukním. Tričko s potiskem může dodat našemu looku ležérní a neformální nádech.

Zdroj náhledového obrázku: Whitepress

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button