dieta
-
Cvičení
Skinny fat: Nejste hubeně obézní?
Všichni máme tendenci hodnotit postavu čistě našima očima. Když vidíme hubeného člověka, automaticky předpokládáme, že je zdravější než člověk s několika…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Nízkosacharidové obiloviny: Doplní vlákninu a dietu neohrozí
Obiloviny s vysokým obsahem vlákniny, včetně quinoy a ovsa, mohou snížit počet sacharidů, které vaše tělo vstřebává. Mohou také poskytnout…
Přečíst více » -
Cvičení
Proč s věkem přibíráme? Důvodů je hned několik, ale jejich vliv se dá snížit
Držíte dietu, ale nedosahujete očekávaných výsledků? Je možné, že vaše úsilí sabotují normální změny v těle související s věkem. Je…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Jsou polévky skutečně zdravé?
Jistě, vaše babička na ni pěla chválu – a je pravdou, že během nemoci dovede kuřecí vývar skutečné zázraky, ale…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Možná máte chronický zánět a ani o tom nevíte. Vyhněte se těmto potravinám a uvidíte zásadní změnu
Chronický systémový zánět je závažným zdravotním problémem, který lze zhoršit řadou věcí, včetně nesprávné stravy. Existují však také potraviny, které…
Přečíst více » -
Detoxikace
Nejšílenější diety: neuvěříte, co jsou lidé ochotni podstoupit, aby si usnadnili hubnutí
V průběhu let lidé zkoušeli různé metody, jak dosáhnout svých cílů v oblasti hmotnosti a kondice. Některé z těchto diet…
Přečíst více » -
Jídlo a stravování
Nebojte se vánočních kilogramů navíc. Takto si udržíte figuru i přes svátky
Péče o tělo a mysl je stejně důležitá jako to, co si dáváte na talíř. Vyzkoušejte tyto efektivní rady od…
Přečíst více » -
Detoxikace
Ketóza: Co s naším tělem dělá a může nám pomoci zhubnout?
Ketóza je přirozený metabolický stav, který nastává, když tělo nedostává dostatek sacharidů z potravy. V normálním stavu, kdy tělo dostává…
Přečíst více » -
Cvičení
Ztrácíte energii do novoročního předsevzetí zhubnout? Tady jsou důvody a návod, co dál
Pro mnoho lidí je nový rok příležitostí k úpravě návyků a k velkým změnám životního stylu, zejména pokud jde o…
Přečíst více »