Péče o tělo

Chcete mít dlouhé a silné vlasy za jediný měsíc? použijte kari!

Asi každá žena by se ráda pyšnila dlouhými, krásnými a silnými vlasy. Vlasy jako ohromující korunu ale bohužel mnoho z žen nemá a trápí je jemné, slabé, často se třepící nebo nezdravé vlasy. My vám ale přinášíme pár typů, jak docílit takto krásných vlasů za pouhý měsíc a pouze za pomoci hlavní ingredience, kari.

1. Kari čaj

V prvním receptu potřebujete listy z kari. V našich podmínkách nejspíše seženete jen sušené, ale i ty postačí. Z listů si vyrobte výluh, tedy čaj, a pravidelně si dopřávejte jeden šálek každý den. Čaj vám podpoří růst vlasů a vykouzlí hladkou lesklou hřívu bez šedin. S čajem z kari listů nedocílíte jen krásných vlasů, ale díky jeho prospěšným účinkům na trávicí systém si dokážete zlepšit i zažívání a to je dvojitá výhra.

2. Kari maska

V dalším kroku vás seznámíme s vlasovou maskou, která zabrání zbytečnému vypadávání vlasů. I v tomto postupu využijeme zázračné kari a buď si můžete z listů vytvořit kari pastu nebo si jednu takovou zakoupit. Poté stačí jen kari pastu smíchat s jedním kelímkem jogurtu. Vzniklou směs jemně vetřete do vlasů a nechte působit minimálně po dobu 25 minut. Poté masku smyjte jemným šamponem. Směs aplikujte v ideálním případě jednou týdně.

3. Kari olejíček

V posledním kroku pro krásné vlasy si vytvoříme vlasový olej proti vypadávání vlasů. Pár kari listů rozdrťte a přidejte do kokosového oleje. Tyto dvě ingredience spolu vařte do té doby, dokud se nevytvoří černá pasta. Počkejte až se hotové sérum zchladí a následně ho můžete aplikovat ke kořínkům po celé pokožce hlavy. Nelepším způsobem je aplikovat do vlasů velkou vrstvu a tu po hodině působení vymít jemným šampónem. Po měsíci pravidelné aplikace (ideálně dvakrát týdně) se můžete těšit z hustých a zdravých vlasů.

Pokud vás tedy trápí tento problém, snažte se dodržet tyto 3 jednoduché kroky s přírodními ingrediencemi. Zaručujeme vám, že zklamaní opravdu nebudete.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button