Péče o těloPřírodní léčba

Jak na vrásky? S naším sérem omlazení to půjde snadno

Ženy utrácí za kosmetické přípravky a chirurgické zákroky spousty peněz. To však nebývá tolik účinné. Ani výsledky nejsou takové, jak bychom si představovali. Místo utrácení peněz za kosmetické přípravky plných chemikálií, radši prohledejte svoji kuchyni. Tam se totiž nachází to pravé omlazovací sérum proti vráskám.

Domácí sérum mládí

sérumKdyž se řekne česnek, každý z nás si zřejmě vybaví česnekovou polévku nebo topinky. Nikoho nenapadne, že je česnek skvělý i pro pleť. Je totiž bohatý na antioxidanty a jedná se o přírodní antibiotikum. Díky tomu odstraní i vrásky, které přichází s přibývajícím věkem.

Jak si připravit sérum:

Pro přípravu séra potřebujete jeden oloupaný stroužek česneku. Rozmačkejte ho a přidejte k němu 1 lžičku medu a 1 lžíci jílového prášku, který lze zakoupit v obchodě nebo lékárně. Nyní celou směs pořádně promíchejte a masku naneste na obličej. Nejdříve si ho však pořádně umyjte. Maska by měla na obličeji působit 20-30 minut, poté si obličej opláchněte vlažnou vodou. Sérum můžete nechat působit i přes noc, ale nejdříve se ujistěte, že na něj pleť dobře reaguje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button