Péče o těloPřírodní léčba

Zbavte se kruhů pod očima během jedné noci

Mnoho lidí po celém světě trápí tmavé kruhy pod očima. Tyto tmavé oční kruhy se mohou objevit z mnoha důvodů, ať už se jedná o nesprávný životní styl, nezdravá strava, stres, nedostatek spánku, zdravotní problémy či pracovní tlak. Tmavé kruhy pod očima se mohou objevit v každém věku. Dokonce i u dětí.

Kruhy pod očima nejsou vážný zdravotní problém

Přestože tmavé kruhy pod očima nejsou vážným zdravotním problémem, nejsou zrovna vítané. Díky nim totiž vypadáte starší, unavení a nezdravě. Nicméně nemusíte panikařit. Existuje celá řada domácích přípravků, které vám pomohou odstranit tyto tmavé kruhy pod očima.

V tomto článku si ukážeme úžasný domácí lék, který vám pomůže s vaším problémem. Tento přípravek je velmi efektivní a výsledky se dostaví během jedné noci. Navíc potřebujete pouze tři složky, které naleznete ve vaší kuchyni. Jaké je složení tohoto účinného přípravku?

Co budete potřebovat:

  • 1 lžíce surového medu
  • 1 čajová lžička čerstvé okurkové šťávy
  • 1 kávová lžička čerstvě nastrouhaných brambor

Příprava je stejně jednoduchá jako složení. Smíchejte všechny složky dohromady a vytvořte unikátní jednotnou směs. Poté si vyčistěte obličej běžným způsobem. Po umytí aplikujte přípravek na obličej a nechte působit zhruba 20 minut. Po uplynutí doby smyjte masku z obličeje pomocí studené vody. Nakonec použijte hydratační krém na obličej.

Používejte tuto masku každý den po dobu 30 dní. Připravte si větší množství masky najednou a uložte ji do lednice. První výsledky se objeví již po první aplikaci. Budete sami překvapeni, jak účinný přípravek to je.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button