Péče o těloPřírodní léčba

Netradiční léčba při řešení zdravotních problémů

Ačkoliv máme obrovské možnosti, jak řešit naše problémy ohledně zdraví, stále jsou mnohdy výhodnější přírodní řešení od těch moderních. Někdy se dokonce může stát, že moderní prostředky určené na specifickou činnost, jsou skvělé i pro řešení zdravotních neduhů. Dnes si představíme pár takových zázračných prostředků.

Vyzkoušejte alternativní přístup k léčbě

Možná se vám nechce zkoušet nové možnosti léčby. Nicméně pokud to nezkusíte, nevíte, co je lepší. Čím dál častěji se můžeme sami přesvědčit, že přírodní produkty jsou srovnatelné s těmi komerčními. Alternativní medicína nikdy nemůže zhoršit situaci. Pojďme si představit komerční produkty trochu z jiného úhlu, než jak normálně slouží. Uvidíte, že ne vždy má daná věc jedno využití.

Zbavte se zápachu nohou pomocí vodky

Pokud máte problémy se zápachem nohou, použijte velké procento alkoholu, jaké má např. vodka. Líh odstraní všechny bakterie usazené na vašich nohách a během odpařování pomůže dostat veškerou vlhkost pryč. Jednoduše namočte hadřík ve vodce a otřete vaše nohy. Záruka spolehlivosti!

Odstraňte bradavice pomocí lepicí pásky

Bradavice jsou velmi nepříjemný zdravotní problém. Existuje však jedno řešení, které sice není efektivní pro každého, ale proč to nezkusit. Bradavice můžete odstranit pomocí lepicí pásky. Vezměte malý kousek lepicí pásky a zakryjte bradavici. Nechte působit po celý týden a poté odstraňte pásku a očistěte okolí. Opakujte tak dlouho, než bradavice nezmizí. Díky lepicí pásce nebude mít bradavice dostatek vzduchu, což zabrání jejímu růstu a nakonec i zmizení.

Aspirinem proti akné

léčbaDalší alternativní léčba je pomocí aspirinu. Pro mnohé to bude šok, ale aspirin je skvělý při odstranění akné. Proč tomu tak je? Obsahuje totiž kyselinu acetylsalicylovou, která je ve velké míře i hlavní složkou přípravků proti akné. Rozdrťte aspirin a přidejte trochu vody pro vytvoření krémové směsi. Naneste aspirin na oblast akné a nechte zaschnout. Poté opláchněte vodou. Aspirin odstraní akné během několika hodin.

Zubní pasta proti bodnutí hmyzem

Všichni známe kousnutí od hmyzu. Pokud se chcete, co nejrychleji zbavit nepříjemného pocitu svědění, použijte zubní pastu. Naneste trochu zubní pasty na špičku prstu a aplikujte na postiženou oblast. Zubní pasta vám dodá pocit chladu, který eliminuje nepříjemné svědění.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button