Péče o těloZdravé tipy

Třete ukazováček po dobu 60 sekund a uvidíte, co se stane s vaším tělem

Na lidském těle najdeme mnoho bodů, které jsou propojeny s různými tělesnými funkcemi či orgány. Jejich prostřednictvím si můžete ulevit od migrény, zácpy, bolesti v krku, stresu a podobně. Stačí třít prsty určitou dobu a rázem bude po problémech, které vás trápí. Vyzkoušejte níže uvedení tipy a sami uvidíte!

Schránka 01

1. Třete palcem a povytahujte jej

Palec je připojen na srdce a plíce. Budete-li pociťovat bušení srdce, zhoršené dýchání či cokoliv jiného, třete palec o ukazováček a maličko jej povytahujte směrem nahoru.

2. Třete ukazováček proti zácpě

Některé body na vašem prstu mohou pozitivně ovlivňovat funkci žaludku, sleziny a také regulovat žaludeční potíže. Tento bod najdete na ukazováčku, který musíte třít celých 60 sekund. Ukazováček je spojený také s tlustým střevem a jeho třením pomáháte problémům se zácpou a s průjmem.

3. Třením prostředníčku pomůžete nevolnosti a nespavosti

Pociťujete při cestování nevolnost? Trpíte nespavostí? Může pomoci, když si budete masírovat prostředníček.

4. Pomoc od migrény a bolesti krku

Bolest může způsobovat mnoho faktorů, například špatný krevní oběh. Příznaky bolesti zmírníte, když si budete třít prsteníček a malíček

5. Ruce jsou spojeny s mnoha nervy v těle

Chcete-li chránit celkově své zdraví a imunitu, neuškodí, když si během dne občas promnete celé ruce.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button