Jídlo a stravováníZdravé tipy

Tento trik do kuchyně vás zbaví zápachu i much

I přesto, že důkladně vyčistíme kuchyni, cítíme občas divný zápach kvůli uskladněnému česneku, cibuli a bramborám. Tento zápach tu stále přetrvává a je cítit i ze vzduchu – dokáže být celkem i silný a to nemluvíme o tom, kolik může přilákat much. Nikdo nemá rád zápach!

Dnes vám ukážeme fascinující trik, který vám pomůže ho eliminovat. Jedině tak bude vaše domácnost, kancelář i jakýkoliv jiný prostor voňavý, i když je uzavřený.

Provoňte kuchyň vůní přinášející radost a klid.

Budete potřebovat:

  • 3 lžíce avivážetrik
  • 3 šálky teplé vody
  • 1 polévková lžíce jedlé sody

Postup:

Nalijte aviváž do prázdné lahvičky od spreje nebo rozprašovače. Přidejte teplou vodu a nakonec jedlou sodu. Po přidání všech ingrediencí směs důkladně protřepejte a vyzkoušejte na malé zkušební ploše, která lze vyvětrat. Mimo provonění kuchyňských prostor lze tuto vůni aplikovat i do jiných místností. Vaši hosté budou ohromeni.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button