Jídlo a stravováníPéče o tělo

Zelí je přírodní lék na rakovinu žaludku

Zelí se konzumuje čerstvé během letních měsíců a nakládané v zimě. Zelí je považování za nejbohatší zeleninu na vitamín C. Má vysoké výživné a léčivé vlastnosti. Víte jak si připravit kysané zelí doma? Máme pro vás jedinečný recept.

Příprava kysaného zelí

Co budeme k přípravě kysaného zelí potřebovat:

  • 15 kg zelíkysaného
  • 0,5 kg mořské soli
  • 6 bobkových listů
  • 1 polévková lžíce zrnkového pepře
  • pár kousků kdoule
  • anýz, hrozny, jablka (volitelné)

Do sudu vložte zelí, přidejte sůl a koření. Zalijte vodou a uzavřete sud víkem. To je vše. Nyní je potřeba čekat minimálně jeden měsíc, než bude zelí připraveno ke konzumaci. Přejeme dobrou chuť.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button