Jídlo a stravováníPéče o tělo

Potraviny, které vám pomohou s erekcí

Od pradávna se lidé snaží zlepšit libido a zvýšit sexuální rozkoš. Lidé ve starověkém Řecku dokonce vymysleli pro tuto činnost jedinečný název – afrodiziaka. Byli přesvědčeni, že určité druhy bylin a potravin pomáhají k zvýšení potence.

Jak zvýšit libido

Pravděpodobně každý člověk na planetě, byl alespoň jednou fascinován výkonem slavného milovníka Giacoma Casanovi. Tento slavný milovník měl řadu účinných technik a triků, které jej činili jedinečným milencem. Jednou z hlavních tajných složek, byla správná strava plná potravin a bylin, které podporují libido. Řiďte se slavným Casanovou a vaše libido zažije nečekanou energii, které se nebudete moci zbavit.

Jaké látky zvyšují libido

Různé studie shodně prokazují, že stačí konzumovat jisté potraviny a sexuální libido se aktivuje. Potraviny podporující libido obsahují vitamíny E, A a B. Také jsou známé, jako „vitamíny rozmnožování“. Je důležité zmínit, že jídlo pro potenci by mělo obsahovat stopové prvky potřebné pro organismus: bílkoviny, vápník, fosfor, cholesterol a draslík. Všechny tyto látky naleznete v některých druzích semen, ořechů či zrn.

Které potraviny jsou ideální

Níže vám předkládáme kompletní seznam potravin, které podporují sexuální energii.

  • Ořechy: pistácie, arašídy, sezamová semínka a vlašské ořechyerekce
  • Mléčné výrobky: tvaroh, jogurt, sýr, zakysaná smetana
  • Koření a byliny: třezalka tečkovaná, anýz, kmín, máta, tuřín
  • Zelenina: česnek a všechny druhy cibule
  • Ovoce: citrony, pomeranče, granátová jablka, banány a fíky
  • Mořské plody: mušle, krevety a ústřice
  • Maso a ryby: hovězí a platýz

Problém s erekcí je tedy mnohdy díky špatnému složení potravin. Doplňte svůj jídelníček o výše uvedené potraviny a uvidíte, jak se vám vaše libido zvýší. Nestyďte se a směle do toho.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button