Jídlo a stravováníOstatníPéče o tělo

Vařte tyto dvě složky a tuk se bude z těla ztrácet rychleji, než jste si mysleli!

Existují milióny a milióny lidí, kteří buď mají nadváhu nebo se nadváhy obávají. Zejména pak ženy řeší diety, hubnutí a kilogramy navíc. Mají pocit, že musí hubnout a hledají často diety, které jsou jednoduché a pomohou kilogramy shodit, co možná nejrychleji. Jenže bohužel, to není možné. Objevuje se jo-jo efekt, který vám v konečném důsledku spíše ublíží, než pomůže.

Běh na dlouhou trať

Hubnutí je dlouhodobý proces, chcete-li hubnout správně a bez jo-jo efektu, neobejdete se bez správného stravování a bez pohybu. Nicméně, existuje pár přísad, které urychlují úbytek hmoty, pomáhají spalovat vice kalorií a nastartovat metabolismus. Tento článek vám ukáže recept, který je pro hubnutí snadný.

hubnutí

Ingredience:

  • 2 polévkové lžíce medu
  • 1 čajová lžička skořice
  • 250ml vody

Postup:

Vezměte hrnec, do kterého vlijte vodu a postavte na sporák. Míchejte vařící vodu se skořicí a nechejte vychladnout. Přidejte med, ovšem do chladného nápoje, ne do vařící vody. První polovinu nápoje vypijte těsně před ulehnutím do postele a druhou polovinu ráno, jakmile se probudíte. Ideálně na lačný žaludek.

Výsledky se dostaví velmi rychle, během pouhých sedmi dní jsou již viditelné a zcela jistě vás překvapí a co víc, potěší. Vyzkoušejte jej!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button