Zdravé tipy

Účinný lék, který dokáže zmírnit atritidu, revmatismus, ischias i bolesti kloubů

Německo-americký autor knihy „Living without illness“ a propagátor raw stravy, Ernst Günter, nedávno zveřejnil lék proti bolestem pohybového aparátu, kde ukazuje, jak si pomoci od bolesti kloubů, kyčlí až po bolesti prstů a pat. Lék je ve formě obkladu, který se přikládá přímo na bolestivá místa a působí tak pouze zevně.  Obklad je vyroben ze surovin, které jsou snadno dostupné a dokonce je možná máte i doma.

Na lék potřebujete:

  • jednu bramboru
  • jednu cibuli
  • lněná semínka

Postup:

Zhruba jednu lžíci lněného semínka namočíme do 250 ml vody a tu následně vaříme po dobu deseti minut. Mezitím omyjeme bramboru a nastrouháme ji i se slupkou. To samé uděláme i se středně velkou červenou cibulí. Když se voda s lněným semínky ochladí, přidáme do ní nastrouhanou cibuli a bramboru, poté všechno dobře promícháme. Ze směsi odstraníme přebytečnou vodu pomocí síta nebo látky, aby po aplikaci nestékala nepotřebná tekutina po těle.

Použití:

Vzniklou směs naneseme v tenké vrstvě na postiženou oblast a poté ji velmi pevně obvážeme gázou. Směs necháme působit přes noc a ráno ji odstraníme a omyjeme vodou.

Někdy se může stát, že cibule obsažená v léku podráždí vaši pokožku a způsobí její zarudnutí. Nejlepším způsobem ke zklidnění pokožky je aplikovat na takto postižená místa slabou vrstvu velmi mastného krému nebo olivového oleje. Ve stejnou dobu, co budete aplikovat směs, je vhodné vypít lžíci rybího tuku, který bude velmi blahodárně působit zevnitř.

Postup opakujte do té doby, než vás bolesti zcela neopustí. Je možné, že na vás recept působí spíše jako velmi jednoduchá směs vhodná spíše na bramboráky. Po vyzkoušení a pocítění jeho účinků vás ovšem rychle přesvědčí, že se jedná o ideální lék na vaše neduhy.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button