Péče o těloZdravé tipy

Trpíte bolestmi žaludku? Pak vyzkoušejte jeden z těchto dvou receptů!

Bolest žaludku není vůbec nic příjemného, může člověka pěkně potrápit. Než sáhnete k radikálnímu řešení a vezmete si tabletku, vyzkoušejte jeden z těchto dvou receptů a uvidíte, že po tabletkách už nesáhnete. Jde o jednoduché, ale přesto velmi účinné recepty, které má ve své sbírce Muhammad Hamrajev, prezident National Academy of Medicine v Uzbekistánu.

Schránka 01

Šťáva z dýně

Pijte šťávu z dýně, pomáhá. K půl litru šťávy z dýně přidejte dvě lžíce medu, jednu lžíci jablečného moštu či vinného octa. Bolest žaludku se dostaví ihned po vypití této šťávy.

Kukuřice a hrách

Rozemelte a smíchejte 6 dílů kukuřice a 4 díly hrachu. Vše zalijte vařící vodou a vypijte. Jde o účinný lidový lék na bolest žaludku.

Vyzkoušejte tyto jednoduché lidové prostředky proti bolesti, které naši předkové užívali řadu let. Umělé prostředky na bolest žaludku tělo zatěžují a kontaminují ho chemikáliemi, tato léčba se pro vás stane šetrnou možností, jak se zbavit vašeho trápení přírodní cestou.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button