Přírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní zabiják rakoviny: 10 000 x silnější, než chemoterapie

Graviola je rostlina, která roste v Severní a Jižní Americe. Najdete jí například ve Venezuele, Kolumbii, Mexiku či na Karibských ostrovech. V minulosti byla Graviola využívána jako čaj, který pomáhal v léčení problémů s játry a s diabetem. V Africe je nadále tato rostlina využívána jako analgetikum a také pomáhá při horečce u dětí.

V posledních měsících se objevily zprávy s údaji o tom, že jde také o velmi mocnou protirakovinnou rostlinu. Specialisté dokonce tvrdí, že jde o rostlinu, která má silnější účinky, než chemoterapie. Navíc, tato rostlina nezabíjí zdravé buňky, ale jen ty rakovinné.

graviola

Graviola silnější, než chemoterapie

Některé nedávné studie prokázaly, že Graviola je 10 000 krát silnější, než chemoterapie. Když je použita správně, pak nemá na lidský organismus negativní vliv. A právě tento postup eliminuje rakovinné buňky, ukládá ty zdravé a vytváří normální funkci těla.

Graviola je však stále na samém počátku výzkumů a zkoušek, kterých jistě bude mnoha. Jde o doplněk stravy, takže je nutno se poradit se svým lékařem o tom, v jakém množství byste jí měli užívat. Další a další studie, které probíhají a ještě probíhat budou, by měly odhalit silný potenciál, který  na rakovinu má. Mohl by tak přinést naději těm, kteří touto nemoci trpí.

Graviola je rostlina bohatá na vitamíny a minerály, obsahuje mnoho živin, které mají mnoho zdravotních výhod pro lidské tělo. Rovněž disponuje svou léčivou silou, kterou najdete v celé rostlině. Působí při léčbě rakoviny na několik úrovních. Jaké úrovně to jsou?

  • Zvyšuje energii
  • Zlepšuje přístup v životě
  • Pomáhá k normální funkci tělesných orgánů
  • Pomáhá chránit imunitu
  • Brání smrtící infekci
  • Zabijí rakovinné buňky
  • Udržuje zdravé buňky, nezpůsobuje žádné nežádoucí a nebezpečné vedlejší účinky

Farmaceutický výrobce v USA prováděl mnoho laboratorních testů a v některých bylo zjištěno, že extrakt z Gravioly ničí rakovinné buňky u 12-ti typů rakoviny, a to včetně rakoviny tlustého střeva, rakoviny plic, slinivky břišní, rakoviny prsu či prostaty. Úspěšně zabíjí rakovinu a to jinou formou, než běžně známými cytostatiky. K tomu navíc nepoškozuje zdravé buňky. Co více si přát?

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button