Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Jediná lžíce tohoto léku vás ochrání před všemi sezónními nemocemi

Imunita je pro lidské tělo důležitá. Brání ho před bakteriemi, viry, infekcemi a pomáhá udržet tělo zdravé. Někdy ovšem není imunitní systém v takovém stavu, v jakém by měl být. Někdo má slabý imunitní systém a celý život bojuje s nemocemi, někdo zase imunitní systém pravidelně posiluje a jen tak nějaká nemoc si na něj nepřijde. I vy můžete přispět k posílení svého imunitního systému. Jak? Touto pochoutkou!

Pečujte o svou imunitu

Nejen na podzim a v zimě, ale i na jaře jsou lidé náchylnější k různým nachlazením a jiným virovým infekcím. V takovéto roční době je obzvlášť důležité o své tělo pečovat, hlavně o své zdraví a to ideálně posílením imunitního systému. Právě tato pochoutka vám pomůže posílit nejen zdraví vaše, ale také zdraví vašich blízkých.

Ingredience:

  • 1 středně velký kořen zázvoru
  • 3 citróny
  • 500g medu

Příprava:

Citróny omyjte a nakrájejte na kostičky. Zázvor oloupejte a nastrouhejte na struhadle najemno. Citrón a zázvor zalijte medem, dobře promíchejte a nalijte do sklenice. Takováto směs nevyžaduje žádnou tepelnou úpravu a můžete jí tam nechat dlouho bez obav, že by se jakkoliv zkazila, neboť má med konzervovací vlastnosti. Tuto směs si můžete přidávat do čaje, namazat na chleba nebo si denně dávat jednu polévkovou lžíci. Váš imunitní systém tím posílíte a jednoduše přečkáte chladné dny bez jediné nemoci či nachlazení.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button